За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
преди да почнете да ме опреквате че пускам една тема която я има много пъти бих искал да кажа че тези пускани вече теми са пълни с офтопик и поръчките се прецакаха тоя път искам сериозни хора които да бъдат сигурни в избора си и всички постове да бъдат по темата...
та по същество:
Аз съм решил да участвам с 2 главини на NS засега но може още неща да си харесам който си хареса нещо друго нека пише в темата или на ЛС и аз ще правя списък с нещата...
Ами, като човек, който има 4 поръчки от там зад гърба си, ще ви кажа, че сумата за безплатен транспорт е 1000 злоти, но си плащате банковия превод, което е дооста много понякога Иначе поляците са пичове, мноого коректни хорица.
при всички случай само аз и assgiver събираме 1200 тъй че който иска може да влиза и няма да плаща доставка...колкото повече хора толкова по-добре защото си поделяме само превода който е 30-40 евро...
Как може толкова известен полски ешоп да няма компоненти на NS?Сигурно ще слагат 08 NS части или незнам,може и въобще да не продават тяхни... Иначе ако имаше исках да се включа ама няма части на NS,така че духам супата... А може ли някой да ми преведе как е на полски кормила?
Последна промяна MaN1aK на Пет Апр 04, 2008 12:32 am, променена общо 1 път
трябва скоро да заредат на NS щото и аз съм си наточил лигите за едни педали на NS които 99.9% ги няма във Велос а и да ги има ще струват доста повече отколкото от поляците...
Аз МОЖЕ БИ ще се включа със това и още някой неща но ще ви кажа в петък (11 април) със сигурност , мисля че ще стигнем сумата за безплатната доставка но дали ще направят проблем за рамка ? http://www.rowerowy.com/ramy/destroyer/jump_2007.html
какъв проблем да направят?никакъв проблем няма рамка рамка като му дойде времето ще получиш ЛС с допълнителни инструкций като изясним всичко кога и как ще става
п.с: за безплатната доставка стигаме сумата можеш да бъдеш спокоен ще си поделим пари само по превода на парите...