dibo92 написа:Погледни ето този: http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037872 .Можеш и на живо да го видиш-Стоян си го купи.На мен много ми харесва,снимките стават контрастни и не се размазват,а и движещи се предмети снима много добре(това ще го тестваме пак на следващото каране).Също и това,че е с 7 кратно оптично увеличение е преимущество.
magic1 написа:J
Panasonic имат изключителна оптика, но като цяло са доста проблемни. Със сигурност ще се запознаеш с гаранционния им сервиз.
Успех с избора.
HepBeH_XaMcTep написа:съчетан с почти неизползваеми високи ИСО стойности
gatof написа:като цяло Канон и СОНЪ пръскат конкуренцията на парченца...
gatof написа:исо 3200
gatof написа:със Зенит съм снимал, със Скина също !=)
и с Олимпус също съм снимал, тва беше най якия ми фотоапарат с лента за всички времена!
Само поразгледай обстойно за 900лв. какво може да си вземе! да не говорим исо 3200 , 9 точков автофокус който при сони работи отлично , при Лумикс не бих казал. Цветовете на Лумикс са по ярки но и нереални. Сони-то прави клипчета в FULL HD , лумикс - Quick Time format. Твоят апарат какъв е ?
HepBeH_XaMcTep написа:gatof написа:със Зенит съм снимал, със Скина също !=)
и с Олимпус също съм снимал, тва беше най якия ми фотоапарат с лента за всички времена!
Само поразгледай обстойно за 900лв. какво може да си вземе! да не говорим исо 3200 , 9 точков автофокус който при сони работи отлично , при Лумикс не бих казал. Цветовете на Лумикс са по ярки но и нереални. Сони-то прави клипчета в FULL HD , лумикс - Quick Time format. Твоят апарат какъв е ?
Снимах доста време с Panasonic FZ4 - доста от по-старите мои снимки в галериите на сайга са правени с този апарат....
Освен това съм снимал с доста сапунерки на Канон, Сони, Олимпус...
включително и H6
В момента - Коника Минолта 5д с 3 обектива;
и 2-та апарата са в един ценови клас
а за 900 лв - спокойно се купува някой ентри-левъл ДСЛР с китов обектив + екстри
А за чии х*й са ти клипчета на фотоапарат? ако искам клипчета ще си купя камераи кое му е пълното ХД ?!?! на 640х480???(срещу 848 x 480 @ 30 / 10fps (16:9))
http://en.wikipedia.org/wiki/Full_hd
Направи си труда да прочетеш спецификациите.... става въпрос за фул хд видео изход!!!
И 2та апарата си имат предимства и недостатъци.... всичко опира до лични предпочитания и нужди, както и от това, което може задапаратното устройство...
Познавам хора, които правят чудеса със нисък клас сапунерки....
и таквиа, които нищо не могат да направят с хубав ДСЛР....
Смятам, че и 2-та апарата вършат отлична работа за първо(читаво) семейно фото.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта