Аз лично не вярвам да се образува черна дупка, която да погълне планетата, но все пак, ако ще ни е за последно, миналата вечер си направихме една солидна почерпка

Gh0s7 написа:Relax, за да се образува черна дупка способна да погълне планетата, ускорителят трябва да е с диаметър поне колкото на слънчевата система, не някакви си 27км![]()
andr написа:Хубавото е, че като почне черната дупка да яде земята от вътре гравитацията ще отслабне и ще катеря по-лесно към Тихия кът!
codename47 написа:тъй като черната дупка изкривява пространството и времето състезанието 24 часа може да стане 42...
did написа:andr написа:Хубавото е, че като почне черната дупка да яде земята от вътре гравитацията ще отслабне и ще катеря по-лесно към Тихия кът!
няма да отслабва отвътре. откъм женева ще се започне и после дупката ще изяде кравите милка една по една.
andr написа:И да почне от Женева ДАНС ще я спре на Калотина.
kotka12 написа:бе мене затова ли не ми се работи днес
did написа:andr написа:Хубавото е, че като почне черната дупка да яде земята от вътре гравитацията ще отслабне и ще катеря по-лесно към Тихия кът!
няма да отслабва отвътре. откъм женева ще се започне и после дупката ще изяде кравите милка една по една.
kotka12 написа:тоя па ревнивия
стига скача, бре
тя само тебе обича
Ако е действително толкова преспокойно може да се пусне.codename47 написа:Защото дори и 0,00000000000000001%да е вероятността да се случи най-лошия сценарий, не трябва да се пуска в действие колайдъра.
ACID BURN написа:Gh0s7 написа:Relax, за да се образува черна дупка способна да погълне планетата, ускорителят трябва да е с диаметър поне колкото на слънчевата система, не някакви си 27км![]()
Една лека серия от въпроси:
Защо така си мислиш?
Знаеш ли как се образува черна дупка?
Знаеш ли гравитацията в една черна дупка колко е?
От какво се създават звездите?
Що е то "черна дупка"?
Gh0s7 написа:И как ме е яд, че не бачка web cam-a
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта