hitar_potter написа:Къде е имало лимонада? Знам, че по соц време е имало такова нещо. И аз бих отишъл да си взема!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
agent_Jekov написа:Аз пък си мисля, че един добър човек ще прави лимонада и без пари.
agent_Jekov написа:Аз пък си мисля, че един добър човек ще прави лимонада и без пари.
lanzz написа:agent_Jekov написа:Аз пък си мисля, че един добър човек ще прави лимонада и без пари.
ти правиш ли лимонада без пари?
agent_Jekov написа:@Alpina, какво те тормози? За теб ако е невероятно някой да даде нещо даром, без пари, за мен не е. Познавам такъв човек. Меркантилни човечета!
did написа:Браво на децата, жалко за родителите им
. Не трябва деца в 4-5 клас да стигат до подобни дейности, за да се издържат.
kikon написа:hitar_potter написа:Къде е имало лимонада? Знам, че по соц време е имало такова нещо. И аз бих отишъл да си взема!
Спирката на 76 до Бизнес Парка
RAM-FR написа:А защо си решил, че те се издържат по този начин ? Може просто да си нямат работа и за това да го правят, а и да искат да са малко самостоятелни.... И аз съм прашил подобни неща като малък и то не защото нашите не са ми давали пари.....
Alpina написа:RAM-FR написа:А защо си решил, че те се издържат по този начин ? Може просто да си нямат работа и за това да го правят, а и да искат да са малко самостоятелни.... И аз съм прашил подобни неща като малък и то не защото нашите не са ми давали пари.....
Една буква в една дума и всичко звучи яко цинично![]()
![]()
![]()
![]()
agent_Jekov написа:lanzz написа:agent_Jekov написа:Аз пък си мисля, че един добър човек ще прави лимонада и без пари.
ти правиш ли лимонада без пари?
Защо ме питаш мен?
chill написа:Изглежда преобладаващото мнение е, че децата са придобили лимоните законно.
kikon написа:Затова си купих чашка лимонада
RAM-FR написа:did написа:Браво на децата, жалко за родителите им
. Не трябва деца в 4-5 клас да стигат до подобни дейности, за да се издържат.
А защо си решил, че те се издържат по този начин ? Може просто да си нямат работа и за това да го правят, а и да искат да са малко самостоятелни.... И аз съм прашил подобни неща като малък и то не защото нашите не са ми давали пари.....
did написа:Това време може да се инвестира по-добре.
МИКИ МАУС написа:А иначе да бъдеш съвестен гражданин в нормална държава е хубаво нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта