ico 1 написа:Да е.. ма.. му, днес съм по-добре, ама не ми харесва тая работа. И вие ме дразните, че не вземате отношение.
ico 1 написа:И вие ме дразните, че не вземате отношение.
ico 1 написа:...не ги познавам, но... защо... защо... Може би... изглеждаха добре... Дали...
ico 1 написа:Зарежи тогава. Ще се интересуваме само от нещата, които лично ни засягат. Така е правилно в нашата държава. Те циганите, без да се познават се държат, а ние си гледаме само собственият интерес и се плюем едни други. Интересувам се от децата, защото са българчета. Това е.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Alpina написа:медийте
МЕДИИ!!!Crimson написа:медийте
Antares написа:Alpina написа:медийтеМЕДИИ!!!Crimson написа:медийте
Дреме ми на тирбушона к'во мразиш. Научи се да пишеш!Crimson написа:Мноооо мразим
Antares написа:Дреме ми на тирбушона к'во мразиш. Научи се да пишеш!Crimson написа:Мноооо мразим
hitar_potter написа:Мнозинството в този форум се старае към подобряване на правописа тук.
@Crimson ти нямаш ли си други проблеми, че една забележка ти бърка толкова много в г**а?
hitar_potter написа:Мнозинството в този форум се старае към подобряване на правописа тук.
@Crimson ти нямаш ли си други проблеми, че една забележка ти бърка толкова много в г**а?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта