marsa написа:...а на теб продукта ти е ОЕМ...
nike1111 написа:...а и рядко някои си играе да поправе захранване купуваш ново сменя се за 10 мин...
Antares написа:Ти все пак можеш да опиташ и ако откажат да се занимават с него - да го отвориш и да огледаш за подути/разтекли се кондензатори...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:препоръчвам КЗП
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Току що ми се обадиха за да кажат, че гаранцията ми е уважена, но нямат същото захранване...
За това трябва да си избера каквото и да е от продуктите им (не е задължително да е захранване дори) на стойност 200лв, понеже такава му е била моментната цена.
В допълнение новия продукт получава нова гаранция, която почва да тече от датата на приемането му...
Просто... по-доволен не мога да бъда!
deadahmed написа:Малко ще ъпна темата. Мислех това да ми е новата рамка за 2011 година, но-о-о-о ...
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=671699
Имаме познал - пост номер 21.
някой написа: From the Specialized manual for the SX Trail..
The Enduro SX Trail frame is compatible ONLY with single crown and double triple clamp forks that have travel of 6.9” (175mm) or less.
суперинтелигентния собственик написа:
I am the owner and rider of this broken tin can bike. Do you think 5mm is REALLY that much of a difference? 175mm-180mm?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта