моята работа е такава, че съм склонен компютрите да работят вместо мене. мързелив съм, с две думи.
та в момента много спешно ми трябва да се сметнат едни сметки, дето на моя компютър биха отнели малко над 5-6 месеца, пък за да имат смисъл трябва работата да стане до месец най-много (че трябва да има и време за море

Имам една МНООООГО КОРИСТНА молба:
Ако имате компютър, който е с над 1GHz процесор, поне 256 MB RAM, токът да е безплатен, операционната система да е нещо над Win2000, да може да го оставяте да работи денонощно поне няколко дни... Видеокартата не ме интересува, може даже мониторът да е изключен, празно дисково пространство от около 50 MB. Нещо такова.
Моля, обадете се тук (след понеделник, че заминавам утре в планината), на E-mail-а или ICQ-то в профила ми (всичко е валидно). Ще черпя евентуално бира като се видим (за повече нямам ресурси).
Става дума за програмка, която бихте могли да стартирате, докато нямате друга работа (примерно вечер, през свободните дни или докато правите нещо дпруго, с нулев приоритет). Колкото повече - толкова повече. Гарантирам, че не е вирус и няма да ви навреди (поне не умишлено:D).
Все пак, ако някой наистина има добра оферта като мощност, но се съмнява в това, което ще се стартира, мога да му изпратя първичния код, сам да си компилира програмата, написана е на C++, с всички спомагателни файлове за MS Visual Studio. Това обаче бих направил само за хора, които познавам и им вярвам, че няма едногодишният ми труд да излети в интернет за общо ползване за бог да прости. Все пак, това е моята работа, която ме изхранва, а точно в момента за мен ЛИЧНО е МНОГО важно да получа колкото е възможно повече резултати за кратко време.
Програмата заема около 50MB RAM и колкото процесор има в наличност.
Става дума за следното: Пращам ви един ZIP или RAR архив и инструкции какво и как от него трябва да се стратира, вие спазвате инструкциите ми и като аз се върна от морето ми давате наготово това, за което аз лично бих се борил месеци наред. Впрочем, при мен с подобни проблеми ще се борят още 3 компютъра, ама не ми стигат!
Има ли луди???
EDIT: не ме притеснява, ако по всяко време, когато ви е кеф, спирате програмата. тя си записва състоянието през 2-3 минути и после продължава оттам, докъдето е стигнала.