Paintball от серията "BE A SURVIVOR"

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Paintball от серията "BE A SURVIVOR"

Мнениеот Virtuous » Съб Яну 15, 2011 5:00 pm

" B E A S U R V I V O R " - "БЪДИ СЪРВАЙВЪР"

Здравейте скъпи приятели на екстремните забавления , след толкова много празници... дълги маси и безкрайно ядене и пиене, ме обхвана някак си спортно настроение :-) и животът ми се стори някак си непоносим, без една игра на пейнтбол !!!

Предизвикателството е и за онези, които не понасят своите началници, за онези дето им стискат обувките и т.н. Вместо да си счупите пломбите от стискане на зъби, можете да се включите в битката, като в разтоварваща терапия :-)

За това започвайте да копате окопите, тренирайте по мишените, въведете се в спортна форма, защото голямата битка наближава !

Датата е 26 - 27.02.2011 г. а Мястото "Вила Горски Кът" в парк Родопи над гр.Пловдив и гр.Асеновград Като има промо пакети:

ПРОМО ПАКЕТ - 2 дни:
цена 58 лв и включва
пристигане на 26.02.2011г. на Вила Горски кът
нощувка, вечеря, закуска и транспорт + пълна екипировка за играта и 100 топчета,
транспорт от ЖП Гара Асеновград на
26.02.11г. от 16.00ч. и връщане на 27.02.11г. след приключване на игрите

СТАРТОВ ПАКЕТ за участие в играта на 27.02.2011г. :
цена 22 лв и включва
пристигане на 27.02.2011г. на Вила Горски кът
пълна екипировка за играта и 100 топчета
транспорт от ЖП Гара Асеновград на
27.02.11г. от 8.00ч. и връщане на 27.02.11г. след приключване на игрите

За Информация:
Facebook страница : http://www.facebook.com/home.php#!/even ... 5275252733
Сайт: http://www.forestnook.com/%D0%A1%D1%8A% ... -2011.html
Mountain biking is not a life.. It`s a lifestyle

Изображение
Аватар
Virtuous

Рейтинг: 1310

Re: Paintball от серията "BE A SURVIVOR"

Мнениеот deadahmed » Чет Фев 03, 2011 9:47 am

Как така се случи, че в страната цените на топчетата и пушките скочиха най-малко двойно, а в нормалните страни не са мръднали? :dontknow: Примерно преди година-две 2000 топчета бяха м/у 20 и 25 лева, сега искате по 100 лева :dontknow: Не вярвам и не съм чул желатина и машината за направата на топчета да са поскъпнали.
Аватар
deadahmed

Рейтинг: 963

Мнениеот Virtuous » Чет Фев 03, 2011 7:35 pm

deadahmed написа:Как така се случи, че в страната цените на топчетата и пушките скочиха най-малко двойно, а в нормалните страни не са мръднали? :dontknow: Примерно преди година-две 2000 топчета бяха м/у 20 и 25 лева, сега искате по 100 лева :dontknow: Не вярвам и не съм чул желатина и машината за направата на топчета да са поскъпнали.

Не че нещо но сам можеш да провериш :deal:

От къде може да се закупят топчета на нормална цена в BG? Paintball Mania ги продава по 10ст., което за кутия от 2000 прави 200лв. При това са някакви никому неизвестни "Made in Romania". Paintball Bulgaria дори отива по-далеч и ги продава по 16ст.

Цените в US всеки може да ги види - от $30 до $50 за кутия, което дори и като включим мито и транспорт е поне двойно по-малко! При това са маркови топчета.

Ако намериш някъде евтинки - ще съм благодарен да споделиш ;)

Справка: http://www.paintballbg.org/content/blogcategory/16/40/

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот deadahmed » Пет Фев 04, 2011 1:58 am

Да, проверил съм преди да започна да играя, а скачането на цените ме отказa. Производствената цена на 2000 топчета беше около 5 евро, включително опаковката. Можеш сам да се сетиш каква е надценката... Освен това добрите модели като Diablo или Draxxus могат да се купят с отстъпки, когато говорим за големи количества (нашата група, преди да се разпадне, изстрелвахме минимум по 100 на човек в една битка, 2 пъти седмично). Колкото до уж "новите" калибри - .50 се водиха паднали като грамаж, лошо летене при вятър, малко по-права траектория при спокойно време, би трябвало да са по-евтини... ама не са. Такива техн. неща обаче не би трябвало да спрат локалните организатори по пейнтбол - просто зависи дали са алчни или не, дали ще снабдяват евтино с топчета и ще печелят от заетост на стрелбищата и наем/продажба на оборудване... Или искайки тия кинти за нощувка ( :eek3: ) с последвало бързо опукване на 100-те топчета на сутринта, просто подтиквате такива като мен да наливат пари в части за по-приятно, оптимално и сигурно каране на велосипед.

Между другото видях твоят линк - можеш да прочетеш това мнение:

http://www.paintballbg.org/forums/index ... opic=2479#

После ми кажи дали ще се реши някой в момент на криза (колко е реална или изкуствена, е отделна тема) да се охарчи с толкова пари за едното пуцаниье... А надписи като
Цените на услугите са неточни.
в сайта на един уж популярен у нас дистрибутор/организация направо те отказват да си помислиш за това забавление.
Аватар
deadahmed

Рейтинг: 963

Мнениеот subritual » Пет Фев 04, 2011 3:01 am

Правилно ли разбирам,че играта е една-в неделя,а който иска да пристига предишния ден в събота?
Колко са свободните места за момента?
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот Virtuous » Пет Фев 04, 2011 10:39 am

subritual написа:Правилно ли разбирам,че играта е една-в неделя,а който иска да пристига предишния ден в събота?
Колко са свободните места за момента?

Да правилно си разбрал... ако нямаш възможност за двата дни, ела само за играта в неделя /транспорта от Асеновград е безплатен/ можеш да звъннеш на посочения телефон за повече информация :beer:

Изображение
Аватар
Virtuous

Назад към Други