DstupidBastarD написа:С интерес следим статистически таа тема, въпреки че сефте я отварям. А го права, за да пусна прогнозата си, че на 05.06.2013г. ше бъдем свидетели на историческо събитие от космически характер, ше бъде премината психологическата граница от 1 000 000 отваряния. Прогнозата ми важи само за таа дата и ако се случи ден по-рано, ше е доказателство, че вицовете и глупостите се мултиплицират. Успех в отварянето й, приятели с меки вилки!

Мили преатели с меки вилки, в навечерието на историческо за байкаронизъма интернетно събитие сме! Утре таа тема предстои да получи едномильонното си отваряне, което беше както неизбежно, така и симптоматично за тоа форум. С големо вълнение, примесено с лека конфузия, че не предвидих точната дата на тва събитие, пишем отново тука, за да отговорим на въпроса, който изчервява Мира Янова и свива банковата сметка на голфърите-социолози: "Шо така, бе, баце? Кво стана, немаше ли засада?!" Дълго мислих над причините, довели ме толкова грешна прогноза и накрая си дадох сметка, че съм използвал прост линеен модел при прогнозата си, игнорирайки сложната душевност на байкаронизъма, която импонира на сичко нетрадицьонно и съответно, нелинейно. Проста шосейкаджийска праволинейност, мамка му! Нататъка се зачудих какво в линейния модел куца и реших, че се дължи на един фактор, който за леснота нарекох ФМГ /форумен мултипликатор на глупостта/. Тва е доста неясна и разтеглива във времето и пространството величина, която след неолко изчисления /предимно събиране, изваждане, умножение и деление/ изчислих към днешната дата, че се котира на 6,7 или за по-просто - 7. Т.е. секо допълнително написано мнение у таа тема, продуцира 6,7 /или 7, ако сте по-библейски настроени/ допълнителни отваряния на темата. Честито 1М отваряне утре, мили преатели с меки вилки, надявам се заедно да отпразнуваме тва историческо събитие у интернета! А, така!