LorD написа:В screambikes излязоха моделите на Марцочи за 2009 година...
П.п-Но не мога да разбера,защо в сайта на Screambikes ги има а в собствения сайт на Марцочи ги няма...
SpoileR написа:http://millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=1450
Кралят на Саудитска Арабия ще строи град![]()
![]()
bluskanie написа:Е що? Според теб това е много по-губещо за България, отколкото да внасяме електроенергия отвън ли?
Както и да го гледам, с какъвто и договор да е обвързан този строеж, в дългосрочен поглед, това е полезен за България проект.
Цитат от статията написа:Корави са ужасно седалките на тези планински бегачи, после дупето ми с месеци ме боли и за нищо не става!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bluskanie написа:Тва са глупости, типичен народен негативизъм. Дори опозиционните партии (които скачат при всяко пръдване на правителството) сега мълчат...
rarekin написа:bluskanie написа:Тва са глупости, типичен народен негативизъм. Дори опозиционните партии (които скачат при всяко пръдване на правителството) сега мълчат...
"Обръщам специално внимание, че в бюджета на Руската федерация са предвидени 3,8 милиарда евро за АЕЦ "Белене"."
bluskanie написа:rarekin написа:bluskanie написа:Тва са глупости, типичен народен негативизъм. Дори опозиционните партии (които скачат при всяко пръдване на правителството) сега мълчат...
"Обръщам специално внимание, че в бюджета на Руската федерация са предвидени 3,8 милиарда евро за АЕЦ "Белене"."
И...? Викаш друго си е да са предвидени в бюджета на САЩ, а? Естествено е, че който инвестира, иска да печели.
Кога ли ще се научим, че да печелиш е добре...
bluskanie написа:rarekin написа:bluskanie написа:Тва са глупости, типичен народен негативизъм. Дори опозиционните партии (които скачат при всяко пръдване на правителството) сега мълчат...
И...? Викаш друго си е да са предвидени в бюджета на САЩ, а? Естествено е, че който инвестира, иска да печели.
Кога ли ще се научим, че да печелиш е добре...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта