now watching

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: now watching

Мнениеот PtD » Пет Ное 19, 2010 1:09 am

Iron Man. Пъъъълна боза. Не че очаквах нещо друго. Добре, че беше Джеф Бриджис, та да не е тотална загуба на време. Гуинет Полтроу не става за актриса. Робърт Дауни Дж. не беше за тази роля.

И те така.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Пет Ное 19, 2010 4:14 am

Iron Man 2. Голямо постижение е да се направи нещо по-тъпо от Iron Man. Свалям шапка :evil:

Жалко, че похабиха Скарлет Йохансон за такава тъпа роля. Много зле беше, горката :magnify:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Пет Ное 19, 2010 9:45 am

Ма тва тя ли беше? :rofl:
Ти май си си правил movie night. :look: Честно казано, и на мен нещо не ми харесаха особено двата филма, а аз съм фен на подобни продукции. 1 част беше 1 идея по-добра, но и двете съвсем не бяха това, което ми се искаше.
Онтопик - Чиракът на магьосника - отново от любимите жанри. Има го екшъна, има ги ефектите, има я и историята, има ги и добрите актьори... и чак ми е чудно как със всички тия плюсове са успели да го окъкат тоя филм - айде не голямо разочарование, но все пак не ми хареса толкова. Прекалено... детински ми се стори - голям принос за това има хлапака - тоя актьор грам не влезна в ролята си. Да беше си стоял в "She's out of my league", там поне си хвана ебати парчето! :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот 25thframe » Пет Ное 19, 2010 4:20 pm

codename47 написа:http://www.imdb.com/title/tt0409459/ - страхотен филм

На мен въобще не ми хареса. Вярно, че на прожекцията бях с една девойка и гледането на филма, не беше точно приоритетното ни занимание :D и не мога да кажа, че съм вникнал във филма ( ако е имало в какво да се вникне ), но и от малкото което помня за него, си спомням две неща - не ми хареса, и беше адски дълъг ( което си е плюс де :D ).
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Gasolin » Пет Ное 19, 2010 5:32 pm

The Watchmen Абе прекалено напомняше на син сити (ужасно глупав филм за мен) и само за това не ми харесаха някои моменти. Но като цяло, много готино! Само за хора с реална идея за историята де...
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот 25thframe » Пет Ное 19, 2010 9:01 pm

PtD написа:Iron Man...

Ако беше написал, че ти е харесал, сигурно щеше да е последното нещо което чета, защото щях собственоръчно да си пусна куршума. :rofl:
Не съм ги гледал, и надали някога ще ги, само при вида на постера потрепервам от ужас. :lol:
Точно си ровя в IMDB и гледам нов филм с Харисън Форд, а ми се гледа нещо с него ... и какво да видя - от режисьора на Iron Man :rofl: просто не може да бъде. Трейлъра е показателен за това колко "интересен" ще бъде филма. :clap:Коментарите в YouTube обаче са добри "Next Movie: Pirates and Aliens." и "Next Movie: Pirates and Aliens." Не мога да повярвам накъде върви кино индустрията - че почти всички нови филми ( комерсиалните ) са тъпи, тъпи са, ама по-плоско заглавие не можаха ли да измислят. :lol:

След малко пускам Pirates Of The Caribbean трилогията, за успокоение на нервите. :lol:
Аватар
25thframe

Мнениеот PtD » Пет Ное 19, 2010 9:34 pm

25thframe написа:Ако беше написал, че ти е харесал, сигурно щеше да е последното нещо което чета, защото щях собственоръчно да си пусна куршума. :rofl:

Е, аз да не съм някакъв еталон :)

Не съм ги гледал, и надали някога ще ги, само при вида на постера потрепервам от ужас. :lol:

Недей. Аз просто имах нужда да умъртвя голям брой мозъчни клетки, за мога да се изразявам така, че да ме разбират по-добре потребителите :8D:

Точно си ровя в IMDB и гледам нов филм с Харисън Форд, а ми се гледа нещо с него ... и какво да видя - от режисьора на Iron Man :rofl: просто не може да бъде. Трейлъра е показателен за това колко "интересен" ще бъде филма.

И аз днес четох за него, има голям потенциал... да бъде поредната мега-тъпотия. :8D: А пък Харисън Форд участва в повече тъпи филми, отколкото в готини... Това да не ти е Гари Олдман ;)

След малко пускам Pirates Of The Caribbean трилогията, за успокоение на нервите. :lol:

За мен туй е също като Матрицата - само първият филм става за нещо :smash:

По темата: Salo. Започнах го преди седмица, ама ми доскуча някъде към 1/4. Все пак ще трябва да го изгледам.
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Съб Ное 20, 2010 9:09 am

"Социална Мрежа" - филмът за създаването на Фейсбук.

Филма, освен че е актуален, и не е лош! Въпреки че, доколкото прочитам... не е баш истинската история и е доста поукрасена, де.

При всеки случай, никога няма да разберем, дали момчето си е давало сметка, каква идея има, а това е най-инстересното около цялата история. Дали човек си дава сметка, когато измисля нещо, което става значимо в една или друга степен...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот 25thframe » Съб Ное 20, 2010 2:01 pm

PtD написа:Е, аз да не съм някакъв еталон :)

Ами какво да ти кажа. :)
И аз днес четох за него, има голям потенциал... да бъде поредната мега-тъпотия. :8D: А пък Харисън Форд участва в повече тъпи филми, отколкото в готини... Това да не ти е Гари Олдман ;)

Това не е лъжа, ама наскоро се присетих, че ми се гледа нещо с него и така
... имаше някакъв стар si-fi с него, ама сега пиша от телефона и ме мързи да търся, ама май не съм го гледал. Нещо Run... ще го видя после.
само първият филм става за нещо :smash:

Сега като каза, сещаш ли се за някоя трилогия, на която втора и трета част да са по-добри от оригинала?
По темата: Salo.

Този не го бях чувал.
Препоръчай някой филм преди 2000г., че нещо всичко е умряла работа. Мисля отново да гледам Dr. Strangelove or How I Learned To Stop Worring And Love The Bomb, че съм го позабравиш. А да
... още не съм гледал Iland Empire на Линч. Трябва да го видя, дори само от обща култура.

Posted via mobile device.
Аватар
25thframe

Мнениеот moonlight » Съб Ное 20, 2010 3:31 pm

bluskanie написа:При всеки случай, никога няма да разберем, дали момчето си е давало сметка, каква идея има, а това е най-инстересното около цялата история. Дали човек си дава сметка, когато измисля нещо, което става значимо в една или друга степен...

Аз пък много често се чудя кои са факторите, които превръщат едно нещо, а не друго, в масова зарибявка (от типа на Хари Потър, Фейсбук, и т.н.) :dontknow: Със сигурност не са определящи само качествата на продукта/услугата/идеята - други такива със сходни характеристики се провалят с гръм и трясък. Не опират нещата и до рекламата и облъчването. То и с хората е така ... не печели популярност най-умния, най-красивия, най-талантливия, най-амбициозния, а този, който има нещо, което никой не може да обясни, но всички могат да усетят.

Salo е потискащ, създава една доста налудничава и абсурдна атмосфера. Превъртях доста от сцените, понеже много дълго се точат, но изгледах всички гадории. :popcorn: Не бих си го пуснала отново.

Сега съм свалила London, препоръчаха ми го.
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот 25thframe » Съб Ное 20, 2010 4:30 pm

London ... мина доста време от както го гледах, но не ме остави с лошо впечатление.

PtD, това с потребителите е поста на деня! :smash:

Posted via mobile device.
Аватар
25thframe

Мнениеот hitar_potar » Съб Ное 20, 2010 4:48 pm

25thframe написа:... имаше някакъв стар si-fi с него, ама сега пиша от телефона и ме мързи да търся, ама май не съм го гледал. Нещо Run... ще го видя после.

Blade Runner - имам смътен спомен за тоя филм, иначе го водят класика в сай-фай жанра. :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Съб Ное 20, 2010 5:05 pm

25thframe написа:... имаше някакъв стар si-fi с него, ама сега пиша от телефона и ме мързи да търся, ама май не съм го гледал. Нещо Run... ще го видя после.

Bladerunner, макар че ме изпревариха

Сега като каза, сещаш ли се за някоя трилогия, на която втора и трета част да са по-добри от оригинала?

О, да :) Star Wars!

Препоръчай някой филм преди 2000г., че нещо всичко е умряла работа. Мисля отново да гледам Dr. Strangelove or How I Learned To Stop Worring And Love The Bomb, че съм го позабравиш. А да
... още не съм гледал Iland Empire на Линч. Трябва да го видя, дори само от обща култура.

Strangelove е класика :) Ако не си гледал Full Metal Jacket... ето ти филм преди 2000г :) Или A Clockwork Orange? The Shining?
Аватар
PtD

Мнениеот 25thframe » Съб Ное 20, 2010 6:57 pm

Blade Runner
Да той беше. :beer:

О, да :) Star Wars!
Ах, знаех си че трябваше да кажа - без него :D

Strangelove е класика :) Ако не си гледал Full Metal Jacket... ето ти филм преди 2000г :) Или A Clockwork Orange? The Shining?

Full Metal Jacket не съм го гледал, само съм виждал постера и тн. Clockwork велик ! - онази вечер малката ми сестра обясняваше на майка ми колко бил добър и тн. и как трябвало да го гледа задължително. :D Shining също е невероятен. Даже сега като ме подсети, може да избърша прахта от DLDVD-то и да си го пусна пак ... ама първо да догледам пиратите. Гледал ли си Amadeus?

Социална Мрежа - как да гледам филм, за нещо което не мога да понасям. Само като ми каже някой какво станало във фацебуцето и ми прилошава.
Аватар
25thframe

Мнениеот PtD » Съб Ное 20, 2010 10:32 pm

25thframe написа:Ах, знаех си че трябваше да кажа - без него :D

Има и други, ма в момента не се сещам.

Гледал ли си Amadeus?

На Милош Форман ли? О да, на кино, някъде към '86-та (или когато стигна в БГ) - водиха ни от училище :)

Ако искаш по-особено кино, може да пробваш Rashomon на Kurosawa ;) Или пък Hana-bi на Takeshi Kitano.
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Съб Ное 20, 2010 11:47 pm

PtD написа:
25thframe написа:Ах, знаех си че трябваше да кажа - без него :D

Има и други, ма в момента не се сещам.

За мен лично такава поредица е и Властелинът на пръстените, макар че най- ми хареса 2-ра част. 3-та е на нивото на 1-ва. :)
Сега като ме подсетихте за Стар Уорс, май ще взема да ги засмуча 3-те стари филма да си ги позяпам. И без това допреди 3-4 дни зяпах тоя новия сериал - The Clone Wars - но в момента изчаквам да завършат третия сезон, че да го изтегля целия наведнъж - мразя серийка по серийка. И докато чакам, на работа зяпам първи сезон на 24 с бай ви Кийфър Съдърланд. Докато стигна до края на 8-ми сезон - ехееееееее.... :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот 25thframe » Пон Ное 22, 2010 8:30 pm

PtD написа:На Милош Форман ли? О да, на кино, някъде към '86-та (или когато стигна в БГ) - водиха ни от училище :)

Същия! Много силен филм. '86-та е добре, аз съм се пръкнал година по-късно :D
PtD написа:Ако искаш по-особено кино, може да пробваш Rashomon на Kurosawa ;) Или пък Hana-bi на Takeshi Kitano.

На Rashomon съм засичал само постера, но определено ще го изгледам. А Hana-bi за първи път го чувам. И нещо ще го проверя. :)
Аватар
25thframe

Мнениеот TheAnimal » Сря Ное 24, 2010 10:46 am

Изображение
http://zamunda.net/details.php?id=131439&hit=1
След като го гледах, разбрах че има лъч надежда за БГ киното. Мисия Лондод, пасти да яде. :D
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот motobira » Сря Ное 24, 2010 11:41 pm

@hitar_potar-Съжалявам ,че изгледахVintaje point .Нямах Търпение да свърши и дори го спрях малко преди края.Това да повтарят 5 минути от 20 гледни точки з ада стане 2 часа филм ,не еособено интригуващо.

@codename47- :beer: за The Watchmen
motobira

Рейтинг: 1100

Мнениеот hitar_potar » Чет Ное 25, 2010 5:47 am

Ееее,всеки с вкусовете си. На мен пък ми хареса. Кара ме да се замислям как са успели да го снимат, като около актьорите е трябвало да има толкова много камери, за да ги хванат в едно действие от 15 различни гледни точки, за да ги представят после през погледа на всеки един от персонажите.
Онтопик - Reign of Assassins - приятно филмче, не е някакъв шедьовър, стила на бой на главната герояни са го барнали бая с тоя извиващ се меч.
Подпуках и Ben 10: Alien force да го догледам, че гледам след него е излезнал новия Ben 10: Ultimate alien - така, за разтуха между сезоните на "24". :)
А на 20-ти декември ще отваря врати новия кино-комплекс в Русе, та ще се хойка на Tron: Legacy. Който не е зяпал първия Tron, да действа - филма е изключително добре барнат като за 1982год., а новия ще е бая навързан с него, така че.... ;)
Аватар
hitar_potar

Мнениеот motobira » Чет Ное 25, 2010 1:52 pm

:beer: " сезоните на "24" "Ето защо ти е харесал VANTAGE POINT.
motobira

Рейтинг: 1100

Мнениеот bikerider » Чет Ное 25, 2010 3:47 pm

StarWars Clone Wars 3D 3/10 - силно актуално.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот hitar_potar » Чет Ное 25, 2010 8:06 pm

bikerider написа:StarWars Clone Wars 3D 3/10 - силно актуално.

Знае ли се кога ще завършат третия сезон, че мразя да ги дърпам серия по серия, иска всичко наведнъж? И да, силно актуално е! :D :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Съб Ное 27, 2010 6:12 am

http://www.imdb.com/title/tt0861739/

Доста натуралистичен и дава повод за размисъл относно някои неща в живота...
Аватар
PtD

Мнениеот PowerSlide » Нед Ное 28, 2010 12:44 pm

Изображение
:bigeyes: :praying: :bigeyes:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот edinmilion » Нед Ное 28, 2010 8:39 pm

edinmilion

Мнениеот 25thframe » Нед Ное 28, 2010 10:56 pm

PowerSlide написа:Resident Evil Afterlife

А, и аз го проверих онзи ден. Ако нямаш друго какво да правиш, става за гледане, но с уговорката, че ако наистина нямаш какво друго да правиш.
Кака Мила е все още във форма, и ако не за друго, поне заради нея си струва да се види. А като видях, кой е ще е отговорен, за бягството от затвора :D нещата вече бяха ясни т.е. че със сигурност са навън ( иначе щяха да му опетнят репутацията :D ). Чудя се само, защо !големия! злодей, беше поизкопиран, от !големия! злодей от Silent Hill серията ... :nono:
Аватар
25thframe

Мнениеот Gasolin » Пон Ное 29, 2010 5:30 pm

25thframe написа:
PowerSlide написа:Resident Evil Afterlife

А, и аз го проверих онзи ден. Ако нямаш друго какво да правиш, става за гледане, но с уговорката, че ако наистина нямаш какво друго да правиш.
Кака Мила е все още във форма, и ако не за друго, поне заради нея си струва да се види. А като видях, кой е ще е отговорен, за бягството от затвора :D нещата вече бяха ясни т.е. че със сигурност са навън ( иначе щяха да му опетнят репутацията :D ). Чудя се само, защо !големия! злодей, беше поизкопиран, от !големия! злодей от Silent Hill серията ... :nono:

Важното е, че негъра оцеля!
Аватар
Gasolin

Мнениеот hitar_potar » Съб Дек 04, 2010 12:04 pm

Изображение
Току що го изгледах - филма е брутален! Отдавна не ми беше харесвал толкова някой филм. Заслужава си да му се направи продължение. Който не го е зяпал, да го дърпа и да гледа!!!
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Gasolin » Съб Дек 04, 2010 8:21 pm

hitar_potar написа:....
Току що го изгледах - филма е брутален! Отдавна не ми беше харесвал толкова някой филм. Заслужава си да му се направи продължение. Който не го е зяпал, да го дърпа и да гледа!!!

Toчно го изгледах. Не ми хареса само края, иначе добра игра,идея, сюжет всичко...
Аватар
Gasolin

ПредишнаСледваща

Назад към Други