@Kpoko

Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
DTD написа:А някой гледал ли е The Blair Witch Project (1999)?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
PtD написа:Aйде, чак пък да е страшен... Не е. Само е напрегнат по-скоро е трилър, отколкото хорър.
..,
moonlight написа:Dead Silence
PtD написа:Event Horizon
PtD написа:Хмм. Не видях нищо общо с Пришелеца. Event Horizon e на съвсем различна тема, пък е и с отворен край.
hitar_potar написа:PtD написа:Хмм. Не видях нищо общо с Пришелеца. Event Horizon e на съвсем различна тема, пък е и с отворен край.
Отворен? Не гръмна ли накрая кораба? Или пък се изстреля през въпросния портал, заради който по начало си еба капаците цялата история? Не помня точно кое от двете се случи накрая...
DTD написа:Тъй като има доста хора във форума, които често гледат филми, искам да питам някой ако може да се сети за някакъв страшен филм, ако мога така да се изразя НАЙ-страшния. Гледал съм хорър-и колкото щеш, ама искам нещо, което е всепризнато за най-най-страшно, брутално и същевременно интересно, писна ми от тия кървища и кланета дето последно време почнаха да излизат постоянно. Благодаря ви предварително.
PtD написа:E какво каза? Май нищоСвърши как мацката имаше кошмари и "you're safe, you're safe", ама капакът се затвори самичък доста зловещо... което предполага по-нататъшно развитие
DTD написа:Снощи гледах Ju-On!ЗА СЕГА това е най-страшния филм, който съм гледал. Може би защото ги няма многото ефекти на американските бози и всичко изглежда по-реално. Има няколко момента, на които просто изтръпвах. Ще подпукам следващите вечери филмите от списъка на агент Жеков, които не съм гледал. А някой беше предложил the ring и въпреки че съм го гледал, реших да си пусна снощи и двете части, но след Ju-On, the ring просто не беше дори малко страшен.
Harka написа:PtD написа:E какво каза? Май нищоСвърши как мацката имаше кошмари и "you're safe, you're safe", ама капакът се затвори самичък доста зловещо... което предполага по-нататъшно развитие
Май по-скоро ти нищо не каза. Ако под "зловещо" затворилия се "капак" имаш предвид автоматичната врата - явно имаш доста развинтено въображение...
Harka написа:
@KiD_WiTh_GuN:
Бозав е оригиналът от 78-ма. Този от 2010-та е на светлинни години във всички отношения.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта