[quote="bikerider"]
[quote]
С което само доказваш, че живееш дори в 19-ти век. Brave е прав, че сте тъпаци, съжалявам, но е факт. След време всяка мисъл за национално достойнство, дори елементарно, ще е "демоде" заради първосигнални маймуни като вас. А хората, които се опитват да спасят каквото могат ги наричате роби. Истината е, че робите сте вие. Защото нямате и капка представа от реалния свят, залъгвани сте от малки с патриотични приказки, защото беше нужно за националната държава. После модела на националната държава умря едновременно по целия свят благодарение на предишния фюрер и червените му близнаци след него. Интересно ми е дали си засичал с факти и една йота от това, в което вярваш. Че можете да промените нещата насила. Вярваш ли си? Поне прочети малко история, не сте първите. Да ама не.
Ужасната истина, умнико, е че работите за това срещу което се борите. Вие сте тези които забивате пирони в ковчега на България, вместо да ги махате.
Пази Боже сляпо да прогледа !!!!!!!!!!!!
[/quote]
ООООО нееее:banghead::banghead::banghead: божее божеее.Това не е истина.След като ме наричаш тъпак,не мога да се въздържа,да не те питам докога ще държиш шлюза в мозъка ти,който ти пречи да мислиш,ЗАТВОРЕН?Човеко,язък ти за годините,вече го казах.Защо си се изкривил така и разбираш по най-извратения начин всичко,което кажа?Толкова ли сложно се изразявам,че не можеш да схванеш същината на нещата,и не можеш да приемеш нищо,което не се вписва в мирогледа ти?Кои са тия хора,които се опитват да спасят каквото могат,и които "ние" наричаме роби?Да не би да имаш предвид себе си?Кой ме е залъгвал от малък с патриотични приказки защото "са били нужни за националната държава"?:crazy:Когато бях първи клас е било 1992г и така са ме "залъгвали" до 1998 така ли?Какво значи да "залъгваш" някой със символите на българската история,момко?Щом като за теб думи като "идеал","ценности","патриотизъм" са "залъгване" вземи си сложи един фес на главата и поискай турско гражданство.Но може би не си само ти виновен за изкривения ти начин на мислене?Кажи го на някой литератор,че да възпитаваш децата на патриотизъм,любов към родината,зачитане на ценностите които са ни оставили светилата в нашата история,кажи му,че това е "залъгване" и виж как ще те изгледа:eek:Според теб,хората,които излизат на улицата да протестират срещу разграбването на България са роби?:crazy:Няма значение кой ги е изкарал,те протестират срещу реални проблеми приятелю,а не срещу несъществуващи,измислени от нечии болен мозък.Или ще отречеш,ще кажеш,че всичко е наред или,че не това е начина,нали?Не,робски манталитет е да се затвориш като плъх у вас,и да чакаш "другия" начин,който и ти не знаеш какъв е,но си го чакаш.И когато има реалната възможност да промениш нещо,както се опитва АТАКА,ти си затваряш очите и си запушваш ушите.Това е защото не можеш да повярваш,че нещата могат да се променят не чрез твоя илюзорен "друг начин",ами тук и сега.Да,такива хора като теб заслужават съдбата си.Напълно съм съгласен с теб.За какво променяне на нещата насила говориш,ежко?Да не би да направи безумната съпоставка,че като споменах,че трябва да се учим от примера,който са ни оставили Левски,Ботев и други,намеквам,че трябва да се въоражаваме,да се организират партизански воини и да заличим мръсната турска сган от територията на България?Дано не си си помислил това,защото ако е така,то ти си безвъзвратно загубен.Ще направя последен опит да вкарам капчица здрав разум в главата ти,та дано нещо остане:
АТАКА не е против турците,циганите,евреите или марсиянците-АТАКА е против нарушаването на законите и незачитането на човешките права от някои от тях.Както е и срещу измислените привилегии,които получават някои само защото са се обявили за малцинство.А малцинства в България НЯМА.АТАКА е за равнопоставеност пред закона на всички български граждани.Кое не можеш или не искаш да схванеш?Гледай повече АТАКА-Дискусионно студио и ще чуеш много ясно тези неща не от мен,ами от самите тях.Или си гледай продажните репортажи по Канал 1,слушай плешивия наркоман по БТВ,чети си статиите от жълто-червените вестници и си мисли,че ти казват истината.А те няма да ти кажат истината,защото работят за един и същи господар,обслужват интересите на едни и същи хора,които нямат интерес народа масово да научава за далаверите на ДПС,например.За изсичането на горите от техни хора и за милионите,които печелят от какво ли още не.За това,че в цели райони на България се говори само турски,че местния работодател не дава работа на българи,че някакви ненормалници искат да строят паметник на не знам си кой паша НА ВРЪХ ШИПКА!Че джамиите стават повече от църквите,че само в София има проект за изграждане на още 2-3 джамии.Че искат езика им да стане втори национален.Това е само опипване на почвата,изпробване докъде може да стигне общественото търпение.И ако такива хора като теб,примирили се с това продължават да си мълчат,рано или късно,ще поискат и автономия.Току виж станем федеративна република,и територии от България станат вече официално турски.Защото не ми се вярва,Първанов,който наруши конституцията и връчи мандата на ДПС да направи нещо.И както според теб ненормалника Волен Сидеров спечели толкова хора,то същите тези кенановци и кюнгюновци могат да направят същото.Но тогава вече ще е късно и не АТАКА ще е виновна за това,ами такива като теб,които са си мълчали когато е трябвало да защитят интереса на България.И то не с оръжие в ръка,както някой очевидно ти е промил мозъка,ами на площада,на един митинг,изразяващ мнението на народа.И какво насилствено има в това,кое е антиконституционното?Разбира се недай Боже да се стигне това,но на теб едва ли ти дреме толкова.Жалко е само,че Левски,Ботев и другите са дали живота си за свободата на България,когато такава е била блян,а такива като теб сега не могат да забележат реалната заплаха,която стои пред нас,ако продължаваме да си затваряме очите.Запитай се как биха говорили те СЕГА,какво биха правили СЕГА?.Щяха да ги обявят за фашисти,екстремисти със 100 пъти по-голяма злост,от тази,която изсипват срещу АТАКА.
Дано поне малко ти е влязло в главата,искрено се надявам за това.