MAN6 написа:ще ме прощаваш господин байкрайдъре, ама до момента нищо от това, което съм учил, и тук, и във виена, не ми е излишно.
Радвам се. Дано да остане така.
MAN6 написа:пак да ти напоммня за общия знаменател, срещу който ти сам се обади, а така смело поставяш.
Вече казах, че не искам да обидя изключенията в образователната ни система. Общия знаменател е статистически - имам достатъчно наблюдения, имам достатъчно приятели и познати в достатъчно вузове, за да си съставя достатъчно релевантно мнение.
MAN6 написа:това че си противоречиш във всеки удобен за теб случай не знам демагогия ли се нарича, що ли, но аз лично с теб няма смисъл да разговарям, май...
Опитай да си изплакнеш очите от личните настроения спрямо мен и може и да разбереш дали е демагогия, парадокс и прочие. Ти нямаш такова желание, така че ако обичаш не ме занимавай повече с глупости.
MAN6 написа:плюс това ако един човек е достатъчно буден и любопитен, смятам че "умрЕлата" система му е най-малкият проблем.
На това мога да кажа само евала

Всичко което съм писал по темата се върти около това разбиране, което подкрепям с двайсе ръце...
MAN6 написа: не отричам, разбира се, че в бг има мнооооооооооого какво да се желае, но отричам твърдо измишльотината ти за забравянето, която опаааа в последния пост така лееееко леко се опита да замажеш...
Бориславе, опитай се да вникнеш вместо параноично да търсиш под вола теле. Искаш да ти цитирам сериозни трудове по въпроса или? Или ти знаеш всичко на света и никога няма да ти потрябва ново знание така ли? Радвам се, че имаш високо мнение за преподавателите си, но има още неща да видиш на този свят. Всеки случай, не съм аз човека, който ще ти отваря очите, нямам и такова желание. Просто споделям мнение. Ако за теб да приемеш чуждо и различно от твоето мнение е такъв огромен проблем, че веднага минаваш към лични нападки... значи наистина имаш проблем.
MAN6 написа:но пък разни такива "специалисти по всичко" винаги ще се намерят, за да се изкажат "компетентно", разбираш ли, как това или онова било ненужно...
И кое по-точно е ненужното?
MAN6 написа:колкото до осирането на темата- ами тя си е достатъчно осрана още с появата си, защо и кой си ти да определяш кой какво да пише?
Извинявай, параноята ти има ли граници? Какво определям аз?
Откога мнението на друг човек е толкова страшно за теб?
Намерил съм си работа по специалността, и единственото което мога да кажа в момента е че ме е яд че съм бил мързелив и не съм внимавал на "тъпите" и "ненужни" лекции. нещо, което в момента наваксвам.
За което мога само да те поздравя.
(не У форума, разбира се).
Разбира се. Адиос мочачо.