Така е в моторните спортове, машинката си машинка- прави изненанди, помня онази гума дето на последното състезание такова "***ката" на Шумахер.... много грозно беше точно на последното амаааа кво да се прави....
Alpina написа:Така или иначе е безсмислено, защото всеки пилот настройва колата за собствения си ритъм на каране и стратегия за състезанието. Та е направо смешна тази история.
Така или иначе според мен Хамилтън е достатъчно на ясно какво се желае от колата и как да си го поиска от нея
Заради подобни глупости симпатизирам на отбор, не на пилоти
airborneone написа:Alpina написа:Така или иначе е безсмислено, защото всеки пилот настройва колата за собствения си ритъм на каране и стратегия за състезанието. Та е направо смешна тази история.
Така или иначе според мен Хамилтън е достатъчно на ясно какво се желае от колата и как да си го поиска от нея
Заради подобни глупости симпатизирам на отбор, не на пилоти
Е нали трябва да има драма, клюки малко слухове .
Пък и на Алонсо винаги някой трябва да му е виновен като не спечели
jivkonik написа:Лелееее тези "зверове" от Макларън се готвят да ударят здрав шамар на Ферари и то насред МОНЦА!![]()
![]()
![]()
Аааа това не трябва да се допуска!!!!![]()
![]()
Sp3c7r3 написа:Да им е*а майката на Ферари... циркаджий...
Alpina написа:Тоя спорт не е за тебе, просто си мълчи
Pr3d4t0R написа:Alpina написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_474979663
![]()
![]()
Много скоро ще разберем....
CRAZY RIDER написа:Четвъртък ще е денят на истината.............
airborneone написа:Въпреки, че съм фен на Скудерията, смятам, че взетите мерки са твърде слаби. Наказанието за шпионаж трябва да е много по-строго , независимо кой го прави!!!
airborneone написа:Pr3d4t0R написа:Alpina написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_474979663
![]()
![]()
Много скоро ще разберем....
Малко е !!!!
Въпреки, че съм фен на Скудерията, смятам, че взетите мерки са твърде слаби. Наказанието за шпионаж трябва да е много по-строго , независимо кой го прави!!!
@rarekin , интересно мнение за Маса ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта