PtD написа:Аз нямам нищо против ексцесиите... Стига да не се секат дървета ми е все едно колко милиона хора ще измрат.
PtD написа:При такива "хюмъни" пикая на хуманизма.
bikerider написа:Виждаш ли разликата между "национален интерес" и "интерес на управляващите"? Защото аз да.
Виждаш разлика, защото вярваш в утопии. Посочи ми една страна в света, където да е различно. И моля - факти, не локуми
PtD написа:Чакай малко. Това че няма място, където да е реализирано, въобще не значи, че не трябва да наричаме нещата с истинските им имена.
PtD написа:В случая "национален интерес" е понятие, различно от "интерес на управляващите". В определени периоди може да съвпадат, в други - не.
bikerider написа:Пак пропускаш нюанси - казвам, че ексцесиите са неизбежни докато протестантите се оставят да ги манипулират и да ги залъгват и да им връзват ръцете чрез протестите.
Казвам, че ексцесиите са неизбежни, докато се протестира на парче и за щяло и нещяло, вместо да се анализира ситуацията и да се приложи критична маса към КРИТИЧНИТЕ възли от системата, а не към съда, който е основния защитник на правовото общество.
Или викаш плюем аз на правовото общество, дайте да стреляме и да спасим Странджа...
bikerider написа:PtD написа:Чакай малко. Това че няма място, където да е реализирано, въобще не значи, че не трябва да наричаме нещата с истинските им имена.
Това е манипулация и то елементарна. Така мога да измъкна от праха всяка утопия и да кажа, че въпреки, че никъде я няма, трябва да наричаме нещата с истинските им имена!
PtD написа:Група хора изразяват недоволство. Къде видя манипулации? Или по-добре да не изразяват недоволство, от страх някой да не ги използва?
Казвам, че ексцесиите са неизбежни, докато се протестира на парче и за щяло и нещяло, вместо да се анализира ситуацията и да се приложи критична маса към КРИТИЧНИТЕ възли от системата, а не към съда, който е основния защитник на правовото общество.
Отиваш към революционна организация. Аз пък смятам, че щом има основание да съм недоволен, следва да изразя недоволството си. На парче.
Ако на нашето викаш правово общество, тогава да, да плюем!
Защото ако отида и дам на съдията определена сума твоите конституционни права ще бъдат брутално погазени. Точно от "защитника на правовото общество".
PtD написа:Иначе, за правовото общество се борят тези, които си търсят правата въпреки всичко.
PtD написа:Аз се чудя дали да не ...си купя еднопосочен билет за Калифорния. Нямам желание да оправям ... милата родна кочинка.
TOYAGA написа:Егоист!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта