[quote="thebiker"]
[quote="bikerider"]
@thebiker:
какво сега за полицаите, нали за кучета говорим???
всичко ли трябва да се оправя с полиция и режими и лагери и насилие и деспотизъм и кръв и сълзи???????
от един капан в следващия
[/quote]
Не мой човек - става дума че в нормалните държави където някои от нас са били са видяли и как полицаите и хората правят каквото трябва а на както е в Вългария.
Аз например преди да се науча да пресичам улицата сам като малък - първо ме научиха да си хвърлям боклука - хартийките от бонбоните и шоколадите в коша за боклук а не на улицата.
И други много такива неща като да отстъпвам мястото в автобуса на възрастните ...
А сега да сте видяли дете което да прави поне едно от тези неща а - и после сме тръгнали да съдим еди кой си че не бил рещил проблема с кучетата - аз пак съобщава първо трябва да си променим маталитета и отношението към всичко и всички и тогава ще се оправят нещата.
Вас да са ви правили забелезка наскоро че примерно сте пресекли на червено или сте си хвърлили хартийката на улицата или ..... ?
Еми ще има кучета на улиците щото има хора които ги хранят - щото примерно ги обичат - но те кучетата се учат и така си остават там кадето ги хранят аз поне дадох рецептата а това кучетата да загубят хишническите си желания - е не е 100% гарантирано но е пак нещо.
Ако имаще българско общество загрижено за жсичките трези проблеми - или пък организациа може би щяхме да постигнмем нещо незнам.
[/quote]