screamBoy написа:Final Fantasy: The Advent Children
нещо не успях да намеря никаква връзка с предишния филм (Spirits Within, който май е следващ хронологично), не съм играл никоя от игрите и нищо не разбирам от историята в поредицата, но все пак филма сам за себе си е много добър !!!
Metal_Psycho написа:Има си силните моменти.Но като цяло филма си е боза...също като японско-конзолните-рпг-та по който е правен.
Alien написа:Metal_Psycho написа:Има си силните моменти.Но като цяло филма си е боза...също като японско-конзолните-рпг-та по който е правен.
А тука се изложи не като кифладжия, а като не знам какво... ти играл ли си Final Fantasy 7, бе, пиле?Ами 8? Защото аз да, първата съм я превъртал... и мога да ти кажа, че игрите са КУЛТОВИ. А има и още по-култови РПГ -та, които определено поставям редом с Балдърсите, Фолаутите и т.н. гениални ПЦ такива. Така че се въздържай от такива обобщения, моля те!
Не и пред мен тия.
kagami написа:Скоро гледах Alatriste. ...Хубаво е да се види за пореден път, че европейското кино (испанско в случая) може да изглежда добре, да бъде смислено и да не е бозливо.
Alien написа:Akira. Бруталният филм. Е, не е на нивото на Ghost in the Shell нито на ефектите, нито на смисъла, нито на историята, нито на посланието, нито на екшъна, но все пак изключителен филм. Наред е Стенд Алоун Комплекса на Духа в Черупката. Преди няколко дни гледах и Spirited Away... безкрайно глупав и неинтересен филм, по моему. Ама знам ли, в ИМДБ май е на първо място сред най-великите анимете... май ес.
Alien написа:@Metal_Psycho - Аз не съм гледал дори "сериите", не знам защо реши, че са ми харесали повече от ГИТС?За другите филми - не, не съм чел назад, не знаех, че си ги гледал. Ще ги пробвам и аз.
Чудя се сега ли да сядам да почвам Solid State Society -то...
Metal_Psycho написа:Alien написа:@Metal_Psycho - Аз не съм гледал дори "сериите", не знам защо реши, че са ми харесали повече от ГИТС?За другите филми - не, не съм чел назад, не знаех, че си ги гледал. Ще ги пробвам и аз.
Чудя се сега ли да сядам да почвам Solid State Society -то...
Хм.Значи казваш това е по-различна версия на първия филм?
Метни линк да го видя за какво иде реч.
bluskanie написа:Blood Diamond - не се лъжете, че е нещо уникално. Обикновен филм и нищо повече.
Някой успя ли да гледа Children Of Men?
Shady™ написа:Gridiron Gang
Филма е уникало хубав и ще се хареса на всеки ГРАНТИРАМ !!!!
Е, не изпускай X-files все пак.agem написа:Prison break и Lost т'ва са двата най-уникални сериали!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта