Harka написа:@KiD_WiTh_GuN:
Е, аз точно така направих. И оригиналът беше по-тъп във всички отношения. Сценарий, актьорска игра, всичко. През 78-ма сигурно е бил доста добър, ама в днешно време... чак наивен.
Superstitions bring unhappiness
<em>Harka</em> написа:Прав си. Затова и си оставям каската на земята. Щастлив съм, че не пада оттам.
Актьорите повечето са неизвестни, да, но не и треторазрядни и са си образи всички по отделно. Майкъл Хол (Декстър), според мен влиза много успешно в ролята и като доказателство за актьорските му качества може да видиш играта му в "Six Feet Under" (където играе прикрит гей-пастор) и сам да направиш контраста, съпоставяйки с "Декстър". "Златния глобус" и номинацията за "Еми" за главната роля в "Декстър" също говори сам по себе си, плюс това, с развитието на сериала се наблюдава и развитие на персонажа му. Не знам до коя серия си гледал, но търпи промяна. Като цяло обаче основната идея е персонажът му да е лишена от емоции и чувства личност (може би, по това съдиш погрешно), с което според мен се справя блестящо. 

bluskanie написа:Относно любимия ви DEXTER. Абе вие наистина ли го харесвате тоя сериал?
А някои гледал ли е новия сезон на Fringe, та да каже как е ? 

Fallout написа:В момента гледам сезон 2- ри на Supernaturalи се чудя как съм пропуснал толкова добър сериал!!!
Нема толкова тъп филм......
)
DЪrty Muddykapitanblood написа:Нема толкова тъп филм......![]()

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта