В интерес на истината тази част е по-забавна от предишните!

PRobably написа:Гледа ми се някаква хубава драма/трилър,нещо като The butterfly effect/sin city,някой да се сеща за нещо ?
agent_Jekov написа:Понеже bluskanie го препоръча, да го питам дали знае кога пускат втория сезон и дали Бушеми пак ще е в главната роля? Както виждаш не ми пречи да харесвам и "Boardwalk Empire" и "Dexter" едновременно...
Gasolin написа:Lord of WarМного силен филм. Не бях гледал скоро такъв, честно казано. Хареса ми като цяло, но ми е много странно в главата в момента. Очаквах по....оптимистичен край.
PtD написа:Gasolin написа:Lord of WarМного силен филм. Не бях гледал скоро такъв, честно казано. Хареса ми като цяло, но ми е много странно в главата в момента. Очаквах по....оптимистичен край.
A като си помислиш, че главният герой съществува на живо...
Gasolin написа:PtD написа:A като си помислиш, че главният герой съществува на живо...
Не може да сме сигурни, че е истина. Не може да сме сигурни в нищо...
Gasolin написа:а ги гледам сигурно за 15 път...
Gasolin написа:Lord of the Rings - вчера и днеска изгледах и трите наново. Просто не мога да повярвам колко ме развълнуваха, а ги гледам сигурно за 15 път... Защо вече не правят такива филми?!?![]()
![]()
![]()
codename47 написа:Gasolin написа:Lord of the Rings - вчера и днеска изгледах и трите наново. Просто не мога да повярвам колко ме развълнуваха, а ги гледам сигурно за 15 път... Защо вече не правят такива филми?!?![]()
![]()
![]()
http://www.arenabg.com/torrents.php?sea ... category=0
bikerboy_2000 написа:Taxi 3 - Много як филм за любителите на състезанията и екшъна !!! Препоръчвам ви го !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта