Skittleslolz написа:follow_me написа:Antares написа:Зачеркнах WoW от списъка, с което много се гордея
Браво!
И аз преди се излагах с този wow и дадох пари, колкото за една хубава вилка втора ръка. Но аз се усетих сравнително бързо и го спрях, а тези, с които играх тогава продължават и до ден днешен. Сигурно още не са разбрали, колко е безполезно.
И ако си дал пари за УоУ, колкото за "хубава вилка 2ра ръка", не разбирам как по-точно си се отказал бързо. Трябва да си поиграл доста време.
lusi5001 написа:legue of legents
waffleS написа:Аз цъкам League of Legends
супер игра е т'ва
KiD_WiTh_GuN написа:Assassin's Creed Brotherhood много добра!
Pr3d4t0R написа:KiD_WiTh_GuN написа:Assassin's Creed Brotherhood много добра!
Разочарова ме - като цяло са отбили номер с нея. 2-ката бе прекрасно пътешествие в ренесансова Италия.
Live for Speed - прекрасен симулатор и сървъри, на които стават оспорвани и честни състезания : - )
agent_Jekov написа:Finally on PC!
agent_Jekov написа:Казват, че не била толкова детска в сравнение с предните части. Съвсем скоро ще видим. Witcher не съм я играл, чувам добри неща за нея и ще я тествам и нея. Но РПГ-то на годината още не е излязло, очаква се на 11.11.11 (интересна дата, нали).
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Antares написа:...Не съм играл предните части, няма и да го правя...
Gasolin написа:agent_Jekov написа:Казват, че не била толкова детска в сравнение с предните части. Съвсем скоро ще видим. Witcher не съм я играл, чувам добри неща за нея и ще я тествам и нея. Но РПГ-то на годината още не е излязло, очаква се на 11.11.11 (интересна дата, нали).
Aко говориш за Скайръм, силно ме съмнява. Не съм фен на елдър скролс и смятам, че ще е разочварование...преклено много шум се вдига около нея.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта