[quote="TOYAGA"]
@ onion & velco
[quote]...каквито и патрони да използвате, на открито и ветровото място нямат никакъв спиращ ефект, лично съм се гърмял с всички видове лютиви, сълзливи и задушливи мании...[/quote]
[quote]...дадоха по новините за Убит с газов пистолет(застрелян в главата),баси превантивното оръжие...[/quote]
[quote]Носил съм пратки/писма във Факултето ... и не съм имал никакви проблеми със сиганите...[/quote]
Господа, излиза, че ВАШИЯТ ПРОБЛЕМ е другаде - ако не е в п*шките, начи сигурно е в п*тките... Аре лека нощ!

:D:D
[/quote]
много странно , моите думи се подлагат на съмнение, а хората твърдят нещо (всеки може да си твърди неща нали) и хоп , цитираш ми ги като факти !!!
Излиза че [b]ти имаш проблем[/b] защото явно нямаш личен опит по темата, а ми цитираш чужди изказвания.
Какво точно ми доказваш с тоя цитат ?! Че хората имат мнение по темата ли ?!
Айде цитирай ме и мене тогава:
[b]стрелял съм по 3-ма души от ромски произход (на видима възраст около 25-30 години) на открито място и ефекта беше че и тримата бяха много зле след 2 изстрела (PV Supra патрони). Толкова зле че не знаеха къде се намират. Сополи, циФки, сълзи, повръщане и т.н. Това, че им се наритахме после с момчето което беше с мене е отделна тема - за побоя над беззащитни хора от ромски произход , защото след 2-та изстрела те бяха точно такива - беззащитни[/b]
Ура , по новините дали за убит с газов , а за колко убити с брадви, ножове и прочие дават всеки ден! Ти Тояга за колко смъртни случая с газов знаеш без да цитираш чужди изказвания ? Айде пробвай да се сетиш и ще си отговориш сам на въпроса опасно ли е.
Все се каня да те питам - ти що толкова ревностно си против газовите , да не си гърмян заек а