bikerider написа:bluskanie написа:ами аз съм убеден, почти всеки от вас, който има книжка е карал след, като е пил, но не са го спирали или ако са го спирали, го крие.
Нещо нередно?
bikerider написа:bluskanie написа:ами аз съм убеден, почти всеки от вас, който има книжка е карал след, като е пил, но не са го спирали или ако са го спирали, го крие.
Windstream написа:bluskanie написа: Чуват се глуповатите им реплики, но клаксон не се чува...
Хм, странно как аз пък през цялото клипче чувах класона на HUMVEE-то
bluskanie написа:Нещо нередно?
bluskanie написа:Карам кола от 8 години включително високопроходими автомобили. Не съм учил динамика на автомобила, но не ми е и нужно, за да знам откъде може да мине един автомобил.
bluskanie написа: Казах, че е очевидно, че бърза, но можеше и да не блъска колите. Пък да не говорим в края на филмчето каква какафония създаде на пътя. Бе малоумна работа...
bluskanie написа:Щети не знам дали е имало, но си представям ако някой ти натресе една броня в лъснатата таратайка, какви ще ги приказваш после...
bluskanie написа:Относно личната ми случка с книжката... ами аз съм убеден, почти всеки от вас, който има книжка е карал след, като е пил, но не са го спирали или ако са го спирали, го крие.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта