Чадо на младост 4 съм от най циганските години на този квартал ако знаеш колко цигани съм бил и колко са ме били те..... както и да е няма смисъл да си ги мерим а и това е било педи години стар съм за тези неща. Все пак не бързай с квалификациите

Sp3c7r3 написа:Благодаря ти за отговора В8. Очевидно трябва да отида да си простея по полицейски... опааа, чакай, бях пожарникар - значи по пожарникарски някъде другаде. Не съм за тоя разговор. Лека вечер.
Еее, ми то само на бяло и черно не може все пак, а цветовете са сложна работа, като поченеш да ги мешаш и става една, мамата си тракало - 65% червено, 17% синьо, 29% зелено, ааа, кой ще го следи, сивото е куде по-лесно и еднозначно.П.П. Сивото е проблема, именно сивото. И неговите нюанси.
Fenixxx написа:хм ами засягам се понякога повече от колкото трябва ма карай да върви.
Чадо на младост 4 съм от най циганските години на този квартал ако знаеш колко цигани съм бил и колко са ме били те.....
Все пак не бързай с квалификациите
Ей, аз кво казах за кодовете, а?Fenixxx написа:spectre май имаше предвид сивото вещество.... стига сме срали темата
Sp3c7r3 написа::offtopic: В8 аз бях обещал да не пиша ама ти направо къртиш, та нема начин да не попитам нещо: Добре де, въргали-мъргали и така нататък, травми на главата ако ще и на задника... ВИНАГИ, повтарям винаги, може да се опиташ да ги избегнеш. Интересно е защто толкова много хора не опитват... значи, май се получава че травмите са следствие от съдържанието, а не съдържанието от травмите?![]()
Така казано да, прав си.Относно горният ти пост - няма интелектуални и по-не-такива и така нататък. Има закостеняло мислене и гъвкаво такова. Точка. При достатъчно закостеняло развитието по едно време спира. За всеки индивидуално.
А, аз имам още по-добър съвет - ако не носите на пиене просто не пийте, и приятелите ви и гаджето ви ще са ви благодарни... баси офтопика де станаИ мисля че това не е темата да обсъждаме интелекта на съфорумниците си. Не разваляйте хубавия бой с караница, и си хванете гадже че да ви носи като се напиете)) Само гледайте да е горе долу на вашите кила +-15 че аз на какво съм ставал свидетел не е истина
![]()
Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
Alien написа:Не ми пускааааааааааааааааат.![]()
Alien написа:Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
Не ми пускааааааааааааааааат.![]()
Fenixxx написа:И НА МЕЕЕЕЕЕЕЕЕН![]()
![]()
V8 написа:Fenixxx написа:И НА МЕЕЕЕЕЕЕЕЕН![]()
![]()
ех тоя пусти компютър бре, не ще да се научи как да прави фелацио и тва е!jk
Metal_Psycho написа:Alien написа:Не ми пускааааааааааааааааат.![]()
....топлата вода?
Fenixxx написа:неее ЦИКЪЛ !!! Защо жените си мислят че само на тях им е кофти ?!![]()
![]()
V8 написа:Fenixxx написа:неее ЦИКЪЛ !!! Защо жените си мислят че само на тях им е кофти ?!![]()
![]()
А, и компютрите ли вече циклят? Баси, накъде отива тоя свят... Judgment Day is near!!!!
Alien написа:Не ми пускааааааааааааааааат.![]()
Ами преди да ти пуснат, трябва да намериш кой да ти пуснеAlien написа:Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
NovemberCharlie написа:Ами преди да ти пуснат, трябва да намериш кой да ти пуснеAlien написа:Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
Абе нали ти казах - пробвай при червената шапчицаAlien написа:NovemberCharlie написа:Ами преди да ти пуснат, трябва да намериш кой да ти пуснеAlien написа:Nymphetamine написа:Тая тема може да започне да наподобява teenproblem.net и всеки да споделя любовната мъка...
Епа аз за к'во се навъртам около Софчо?
PtD написа:за embedded!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта