SpoileR написа:На картинката беше някво човече с глава на монитор и някаква аудио касета ако не се лъжа... нали е "магнитен носител"![]()
Alpina написа:В неделя го използвах за Car Audio и после се заиграх да правя ремарке на RC Car, която имам...
outfaced написа:Alpina написа:В неделя го използвах за Car Audio и после се заиграх да правя ремарке на RC Car, която имам...
ъъъ, ми ти си си още дете ... кво пишеш тогава в тая тема![]()
![]()
outfaced написа: 3Д тетрис (е тва е баси култовата игра, така и не съм и намерил сегашен вариант)![]()
![]()
Stuny написа:outfaced написа: 3Д тетрис (е тва е баси култовата игра, така и не съм и намерил сегашен вариант)![]()
![]()
BlockOut си върви без проблеми под windows , ако искаш кажи мейл да ти го пратя , аз все още си го играя понякога.
PtD написа:Една брутално реалистична реплика на възлюбената от "... бялата дама":
- Да се разберем така... Ако спечелиш, аз ще те обичам, ако не спечелиш, ще бъдем приятели.
Alpina написа:Въпреки, че доста неща са били премълчавни, за да е хубава статитиката на престъпността...
Alpina написа:обаче все пак бяха много по-сигурни времена.
Yavkata написа:Наистина, сигурни времена бяха! Като разкажеш виц за Тодор Живков , и вече се чувстваш дисидент.
Alpina написа:Да, за това пък сега си правят хароин и псуват полицията в лицето...
Alpina написа:обаче все пак бяха много по-сигурни времена.
Yavkata написа:http://www.vbox7.com/play:d6f531c3
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта