mih написа:Да си сам помага единствено на егоизма.
Чудесноbi написа:това не е ник така ми викат всички прятели и не не съм bi
Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Sp3c7r3 Пуснато на: 08 Юли 2007 11:05 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Youngblood написа:
К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Така си е. Не може всички да сме елитни
MpaBka ABuaTop написа:Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
То па и ти си един красавец
Ей сегичка ще се напръскам с препарата против мухъл и сичкити bi-та са мои!Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
mih написа:Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
ти па си мухла
Nymphetamine написа:MpaBka ABuaTop написа:Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
То па и ти си един красавец
Ааааааааахахахаха!![]()
![]()
![]()
Искаш ли да си общуваме?Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Яз съм сос джип и вила,не сам мухал,ти ц*ци имашт ли?Даи некъф тел. за контакти.Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Тва е грубо!!!klmn написа:Яз съм сос джип и вила,не сам мухал,ти ц*ци имашт ли?Даи некъф тел. за контакти.Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
Crimson написа:Тва е грубо!!!klmn написа:Яз съм сос джип и вила,не сам мухал,ти ц*ци имашт ли?Даи некъф тел. за контакти.Youngblood написа:К'вито сте мухльовци повечето - и младо и дърто - нищо чудно, че ви е трудно даже да общувате с девойки....пффф
NovemberCharlie написа:Чудесноbi написа:това не е ник така ми викат всички прятели и не не съм bi. А къде е Куршумова?
ако искаш нещо за чукане с големи цици хвани си крава.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта