Nymphetamine написа:Уж да, ама аз на много филми взех да рева вече.
хаха е що така, бе, аз единственият филм, на който МОЖЕ да се каже, че съм пуснал някаква сълза, е Click. Всичко друго... ама аз съм коравосърдечен глупак, така че...

Nymphetamine написа:...някои сцени от Пърл Харбър... ми пак се разревах накрая.
PtD написа:Ами то плиткоумието на сюжетната линия си е за рев.За захаросания патриотизъм да не говорим, пък любовната история е направо взета от руски филм за втората световна...
Nymphetamine написа:Що бе, бира, разчувства ме.
kapitango написа:Има един стар филм от някъде 2001 год. , казваше се THURSDAY - четвъртък
Add-нах си го и ще го гледам.Но да твърдиш че "Пианистът" е за "дечица" е малко смешно.PtD написа:Тия филми са за дечица от детската градина... Пробвайте "Иди и виж"...
Nymphetamine написа:Ооо, на Рейнмън и аз съм ревал.
Имаше един филм с Мел Гибсън пак, често го въртяха по кабеларките едно време. Става въпрос за един командир с взвода си, изпратени да се бият във виетнам. Проследяваха се действията едновременно там и на родните им места, какво става със семействата им, докато те са там. Ако някой се сети как се казва, ще го черпя една бира.
Между другото, препоръчайте ми някой сайт с торенти, където позлването на търсачката да не зависи от рейтинги, и в който да се намират повечко неща, като дискографии и филми.
agent_Jekov написа:Add-нах си го и ще го гледам.Но да твърдиш че "Пианистът" е за "дечица" е малко смешно.PtD написа:Тия филми са за дечица от детската градина... Пробвайте "Иди и виж"...
agent_Jekov написа:@rarekin
Мерси за препоръките!В момента свалям "Иди и смотри" и "The Conversation".Ще пиша впечатления след като ги гледам и осмисля.Абе ти да не си фен на Дейвид Линч?Щото и аз.![]()
Като стана на приказка за плакане e на това филмче плаках навремето като бях доста по-малък:
http://www.imdb.com/title/tt0102492/
Много добър.
Какво за него?Помня, че не беше лош филм и се споменаваше София по едно време.codename47 написа:Влакът беглец???
Alien написа:Wonderful Days. Какъв корейски киберпънк... Akira? Ghost in the Shell? Глупости. Гледайте Wonderful Days.
@Metal_Psycho - очаквам мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта