Колкото и да не ви се вярва, но натискът от ЕС дава резултати - размахването на компромати продължава с пълна сила:
http://mediapool.bg/show/?storyid=129005&srcpos=3
Ясно е, че гърмят бушоните, но рангът им се вдига непрекъснато... Амин, дай Боже!

PtD написа:@bikerider & Admin
Колкото и да не ви се вярва, но натискът от ЕС дава резултати - размахването на компромати продължава с пълна сила:
http://mediapool.bg/show/?storyid=129005&srcpos=3
Ясно е, че гърмят бушоните, но рангът им се вдига непрекъснато... Амин, дай Боже!
bikerider написа:Дай Боже какво - гърмене на високопоставени бушони ли?
bikerider написа:Хубава рецепта за перпетуум имобиле!
Да видим като свършат желаещите за бушониране...
PtD написа:Най-малкото бушоните много ще внимават да не газят лука, защото виждат че са expendable.
halcor написа:Просто понятието "газене на лук" се променя
35. - 19:22 -
От: Анонимен
и гащите сме свалили и поза удобна сме заели
Alpina написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=37208
![]()
![]()
И коментар на място
- Код: Избери целия код
35. - 19:22 -
От: Анонимен
и гащите сме свалили и поза удобна сме заели
Властите в София забраниха на българките да простират по време на посещението на американския президент Джордж Буш, съобщи агенция Ананова.
bikerider написа:Мда, ще се гази фино, скрито и покрито без да го виждат обикновените хора. Така ги виждам аз нещата. Че няма да се гази лука е утопия.
Европейският парламент през този месец ще разглежда законопроект, според който може да бъде забранено производството на нови автомобили, чиято максимална скорост превишава 160 км/час.
Според информация от ВВС, гласуването на това решение ще бъде през есента. Според вносителите на доста неочаквания законопроект, с него ще стане възможно рязкото намаляване на вредните емисии въглероден двуокис изпускани от автомобилите.
За да се постигне и поддържа скорост от 160 км/час няма нужда от мощни двигатели. Това ще промени радикално автомобилната индустрия, която ще стане по екологична, считат някои европейски депутати.
Това решение ще се съгласува отлично с ограничението за емисиите вредни газове от новите автомобили, което ще влезе в сила в Европа през 2012 г и ще задължава производителите да ограничат вредните емисии от новите автомобили до 130 г. въглероден двуокис на 100 км.
Друг аргумент на вносителите на проектозакона за ограничаване на максималната скорост на новите автомобили е фактът, че в повечето европейски страни има ограничение за движение с максимална скорост от 120 до 140 км/час.
Според експертите обаче, милионите автомобили, които сега се движат по пътищата на Европа с лекота прехвърлят 160 км/час. Това ще означава или те да бъдат извадени от употреба или задължително скоростта им да бъде ограничена с електронен механизъм.
Ако подобно решение бъде прието, това би означавало да се спре цялостното развитие на автомобилостроенето от последните няколко десетилетия, нещо с което едва ли много хора ще се съгласят.
Alien написа:Европейският парламент през този месец ще разглежда законопроект, според който може да бъде забранено производството на нови автомобили, чиято максимална скорост превишава 160 км/час.
did написа:Alien написа:Европейският парламент през този месец ще разглежда законопроект, според който може да бъде забранено производството на нови автомобили, чиято максимална скорост превишава 160 км/час.
Въпрос на време е.
Любо, за да ускорява бързо една кола не е необходимо да е мощна. Мощността по-скоро има връзка с максималната скорост. За ускорението по-голяма важност има максималния въртящ момент, предавателните съотношения и масата на колата. Оснен това съществуват и системи, които да ограничават максималната скорост. Например немските производители на луксозни автомобили твърдят, че тяхните автомобили има електронно ограничена максимална сакорост от 250 км/ч.Admin написа:did написа:Alien написа:Европейският парламент през този месец ще разглежда законопроект, според който може да бъде забранено производството на нови автомобили, чиято максимална скорост превишава 160 км/час.
Въпрос на време е.
Надявам се да размислят. Имам възможността да карам недостатъчно мощна кола (макар че при определени условия може да достигне 160), карал съм и съвсем маломощна преди това и смятам, че с подобна регулация би се увеличил риска от гадни катастрофи при изпреварване (ако производителите наистина намалят мощността на автомобилите, която би била ненужна за 160км/ч). На мен например в момента ми е нужна два пъти повече мощност не за да гоня максимални скорости, а за да мога да изпреваря два пъти по-бързо, когато ми се наложи. Така че не ми се вижда домислена тая работа...
Разбира се, може мнението ми да се дължи на шофирането в български условия. Не знам в другите европейски държави как, колко и по какви пътища се изпреварват, но в България мисля, че мощната кола при изпреварване може да осигури доста по-голяма безопасност (говорим за нормално каране и нормално изпреварване, разбира се).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта