Трябва да ми тръгва Fruit Ninja..

BurNiNg_IcE написа:Дайте идея за телефон с Android или някоя свястна операционна система/сега и на 2та телефона съм със Симбиан и е ужас и безумие/ до около 500лв./2ра ръка/
Трябва да ми тръгва Fruit Ninja..
HepBeH_XaMcTep написа:Във фб ти писах, да разкараш Vivaz-а![]()
HepBeH_XaMcTep написа:Насочи се към някой от по-евтините Samsung Galaxy - S/Ace и прочие - в ценовия клас имат най-добър дисплей; освен това - прегледай HTC в този ценови клас
HepBeH_XaMcTep написа:п.с.
плодовата нинджа писва за отрицателно време
HepBeH_XaMcTep написа:Ако искаш игри - купи си едно Nintendo DS lite - 140 кинта с флаш карта за игри от нета....
Кво общо имат Samsung и Ngage?
Проблема на Симбиан - СТАР Е и е доста бавен за модерен смартфон - Андроид-ски телефон с хардуер, сходен на Виваз лети;
BurNiNg_IcE написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ако искаш игри - купи си едно Nintendo DS lite - 140 кинта с флаш карта за игри от нета....
Кво общо имат Samsung и Ngage?
Проблема на Симбиан - СТАР Е и е доста бавен за модерен смартфон - Андроид-ски телефон с хардуер, сходен на Виваз лети;
Нищо общо нямат, просто ти казвам, че от годините, когато Ngage беше модерен, Samsung не са ми симпатични, но ще е или Galaxy S2 или Xperia arc/аrc S или HTC Sensation, или HTC Desire S или ще не напъна за Iphone 4ка![]()
drumboy написа:Ако говориш за новият модел ,който е галакси а не гоогле взимай го!
Във абсолютно всички отношения е по-добър от Iphone
DEMON BOY 13 написа:drumboy написа:Ако говориш за новият модел ,който е галакси а не гоогле взимай го!
Във абсолютно всички отношения е по-добър от Iphone
За галаксито говоря.Ще поразгледам и поразпитам още малко и може би към него ще се ориентирам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта