Гаджето ви живее в чужбина (в друг град)..

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот gladstone » Чет Фев 16, 2006 7:00 pm

Аз пък ще вметна една поговорка, която не си спомням къде бях чел, но ми хареса:

"Ако искаш да стигнеш до извора, трябва да плуваш срещу течението" или нещо от рода :I

Иначе за идеализирането - наиситна според мен е недоразумение, просто и аз съм го правил и никога не е довеждало до нещо позитивно.
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот bikerider » Чет Фев 16, 2006 7:13 pm

[quote="Kekemora"]

[b][color=navy]@bikerider...не съм съгласна. Да си "формално" с даден човек...също си е въздух под налягане.[/color][/b]
[/quote]

Че аз къде съм казвал обратното?
И наистина кавичките не помагат, трябва да уточниш какво разбираш под формално...

Предполагам повечето хора тук са минали младежката гореща "единствена" любов. Доста хора познавам, които правят грешката да идеализират тази любов и да я търсят неуморно без успех. Не мисля, че другите възможни форми на една връзка е нужно да се етикетират като формални, това е чернобял мироглед и не води до нищо добро в перспектива.

Без повече да задълбавам - с две думи - що бързаш да разделиш нещата на черно и бяло? Мисля, че каквато и да е консуматорска логика е унищожителна за една връзка, щото поне според мен в една връзка е по-важно какво даваш, а не какво получаваш.

Edit: в тоя ред на мисли - влюбен съм до уши във форума. Ама нещо секса не ни върви, сигурно връзката ни е формална :rofl::rofl::rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот mih » Чет Фев 16, 2006 8:29 pm

абе сичко си зависи от двата конктерни индивида.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bluskanie » Чет Фев 16, 2006 8:41 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="bluskanie"]
Щеше да е адекватен съвет, ако човека, писал темата беше момче...
[/quote]

Чеше да ти е млого адекватна забеУежката, ама само ако беше барем малко от малко сигурен, че авторо на темата е женска...
[/quote]

Некъде 100% сигурност стигат ли, за да изключим адекватноста и от това ти изречение?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Phantom » Чет Фев 16, 2006 8:43 pm

Доста мнения се изказаха ще си кажа и аз,и макар да е клише аз за сега си го спазвам.Ако харесваш някои ще се постараеш да прекараш максимално много време с него,и да ви е приятно заедно.
Когато не можете да сте заедно ще намерите подходящия начин на комуникация.Прекалено дългото невиждана с половинката неизбежно води до отчуждаване,и след време е възможно да се стигне до "финито".Но зависи много и от хората,ако обичат да имат повече свобода ще им бъде по лесно,ако обичат близкия контакт(нямам в предвид само секс)ще им бъде доста тегаво и е възможно да се приключи по бързо.
@bikerider
Незнам много сериозен проблем имаш.Отидете на терапефт може да ви помогне.А ти пробва ли да си сложиш подходящ по големина конектор на ПЦ-то.
:D:rofl::rofl::beer:
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот pes » Чет Фев 16, 2006 8:48 pm

bikerider де да знам дали в българия живеят наркомани кардци на коли?/ между другото на скоро свиха миробуса на сестра ми и полицита, каза че вероятно са били наркомани/ + това аз не говоря за тва какво говорят а казвам какво съм видял и изпитал / за другите държави може би си прав, че не удачно да кометирам без да съм го изпитал от първа ръка/
man6 далече съм от това да композирам...
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 16, 2006 9:23 pm

[quote="bluskanie"]
Некъде 100% сигурност стигат ли, за да изключим адекватноста и от това ти изречение?
[/quote]

Може, драги ми ******! Само че требе да се легетимираш официално като carrie и да си смениш аватаро с нещо къде пика клекнало... :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bluskanie » Чет Фев 16, 2006 9:26 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="bluskanie"]
[/quote]

Може, драги ми ******! Само че требе да се легетимираш официално като carrie и да си смениш аватаро с нещо къде пика клекнало... :D
[/quote]

ИзнервИхме се а? Нема така да се стегаш, бе. Голем човек си уж.

Познавам момичето, бе не сфана ли дееба...?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Чет Фев 16, 2006 9:41 pm

[color=navy][b]@bikerider, ама ти бозата ли си разля? Ако се върнеш с няколко поста по-нагоре...обърни внимание на това, че ми напомняш за примера на Капитана - за възрастната двойка. ФОРМАЛНО...имах предвид, че уж дълго време са били заедно, но рядко се виждали?! Не връзка, ами bullshit.

Иначе, голЕми романтици излезнахте всички. Да не повярваш направо. :nuts:

[/b][/color]
Гост

Мнениеот kagami » Чет Фев 16, 2006 10:09 pm

Личният ми опит сочи, че връзката от разстояние не може да продължи дълго, без да премине в чисто приятелско отношение. Връзката, която имах, продължи няколко месеца от разстояние, но в крайна сметка нещата се уталожиха и сега с човека сме приятели, без да има остатък от предишните отношения. Не го казвам със съжаление - просто не е нормално една връзка да се поддържа изкуствено, освен ако и двамата нямат наистина силно, и еднакво силно, желание за това.
Мисълта ми е, че ако ти имаш силни чувства към него, но той няма особено силни чувства към теб, няма какво да ви задържи заедно. По-скоро има какво да държи теб привързана към него, но само за известно време, докато не ти дойде музата да тръгнеш по собствения си път. Според мен това си е съвсем в реда на нещата, защото човек се развива и върви нанякъде, като в развитието си се отдалечава от някои от старите си познати.

Но ако и двамата имате желание, както каза bikerider, можете да си поддържате връзката и от разстояние. Познавам поне седем отделни двойки, които се събраха да живеят заедно (не всичките заедно, а всяка двойка на едно място) след дълги връзки от разстояние. Естествено, това не е гаранция, че са супер щастливи, но са заедно и това доказва, че връзка от разстояние може и да не се разпадне.

Така че нещата явно опират до това доколко и двете страни са решени да запазят връзката. Каквото и да стане, не трябва да изневеряваш на себе си и да правиш жертви само защото иначе "връзката" ще се срине.

Edit: Под връзка от разстояние разбирам връзка, при която двамaта живеят в различни държави.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 16, 2006 10:14 pm

Начи...

Извинявам се публично на ******, че го нарекох carrie, щото се оказа, че carrie не е ******, а е на ****** приятелката.

С тва считам въпроса за изчерпан и отивам да пикам, щото ми се допика...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Admin » Чет Фев 16, 2006 10:33 pm

Чакай де, тъкмо влизам ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Чет Фев 16, 2006 10:43 pm

[quote="Admin"]

Чакай де, тъкмо влизам ;)
[/quote]

събуй се и излез ;)

@кекемоКра- защо пък всички изведнъж се окАзаха под един общ знаменател.. !?!? :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Гост » Чет Фев 16, 2006 10:45 pm

[b][color=navy]@MAN6, защото лично отношение почти към никого нямам...

Cheers![/color][/b]
Гост

Мнениеот Phantom » Чет Фев 16, 2006 10:51 pm

[quote="Kekemora"]

...почти...
[/quote]

Какво значи това ???
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Мнениеот MAN6 » Чет Фев 16, 2006 10:53 pm

[quote="Kekemora"]

[b][color=navy]@MAN6, защото лично отношение почти към никого нямам...

Cheers![/color][/b]
[/quote]

т.е. това е било един вид пренебрежително отношение(мнение), което не е базирано на прочетеното в темата, т.е. да не му се обръща внимание?
ако не е така- кажи все пак защо тури всички под общия... :)

(и моето отношение не е лично, просто ми е някак си странно това, което написа, и се опитвам да си го обЯснА...)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот mih » Чет Фев 16, 2006 10:57 pm

какво толкова ако има лично отношение?
да не сме роботи?
повечето тук се познаваме малко или много, не само наживо, да не влизаме за първи път в тоя форум?
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Гост » Чет Фев 16, 2006 11:01 pm

[b][color=navy]Оффф...момчета, що не пийнете по една студена бира?!

Някои неща, които вършим, казваме и т.н. са пределно глупави, безполезни и нямат обяснение...признавам, че и моито са такива!

Айде..."My milkshake brings all the boys to the yard..."[/color][/b] ;)
Гост

Мнениеот MAN6 » Чет Фев 16, 2006 11:30 pm

[quote="Kekemora"]

[b][color=navy]Оффф...момчета, що не пийнете по една студена бира?!

Някои неща, които вършим, казваме и т.н. са пределно глупави, безполезни и нямат обяснение...признавам, че и моито са такива!

Айде..."My milkshake brings all the boys to the yard..."[/color][/b] ;)
[/quote]

еми айде... "... too much attention unavoidably destroyed us..."
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 16, 2006 11:40 pm

Любо, да ти [img]http://guardian-avatar-gallery.hit.bg/Emoticons/piklio.gif[/img] на цензурата!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот pes » Чет Фев 16, 2006 11:52 pm

[quote="TOYAGA"]

Любо, да ти [img]http://guardian-avatar-gallery.hit.bg/Emoticons/piklio.gif[/img] на цензурата!
[/quote]
имате проблеми с честото уриниране, с възраста вашата простата се разширява? Има само едно решение за вас "Простамол УНО".
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Мнениеот did » Пет Фев 17, 2006 12:11 am

ъъ

айдемоля, който само е чел разни работи по темата, а всъщност лично хабер си няма за какво става въпрос, да не се из[color=beige][size=67]сира[/size][/color]казва тука.

сигурно от четящите аз съм най-заинтересуван от тези проблеми, но понеже нямам какво да кажа (или не искам), а само предполагам, нищо не препоръчвам.

Щото да даваш акъл по тия теми си е ... бата мата....
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kagami » Пет Фев 17, 2006 12:20 am

[quote="did"]

...Щото да даваш акъл по тия теми си е ... бата мата....
[/quote]

"Акъл не искам, дайте ми пари", както казваше един познат :emlaugh:
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Admin » Пет Фев 17, 2006 12:25 am

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

:rofl::rofl::rofl:
Много добро, както обикновено! :peace::agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bluskanie » Пет Фев 17, 2006 12:41 am

Забавна темичка...как да не спреш да пишеш в този форум!?!

Няма никакво значение какво е името на темата и дали имаме какво да кажем по нея, did. Важното е да кажем нещо. Що не...И без т'ва нямаме какво друго да правим.

По темата:
Ако въобще може да се каже нещо конкретно. Нещата се случват, хората се отделят. Каквото и да са си мислили преди това, всичко отива по дяволите според мен. После само чувстват. Ама какво чувстват и колко дълго...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Пет Фев 17, 2006 12:53 am

[quote="bluskanie"]

Няма никакво значение какво е името на темата и дали имаме какво да кажем по нея, did. Важното е да кажем нещо. Що не...И без т'ва нямаме какво друго да правим.

По темата:
Ако въобще може да се каже нещо конкретно. Нещата се случват, хората се отделят. Каквото и да са си мислили преди това, всичко отива по дяволите според мен. После само чувстват. Ама какво чувстват и колко дълго...
[/quote]

а сега, млади момко, прочети внимателно ПАК какво си написал:

"Няма никакво значение какво е името на темата и дали имаме какво да кажем по нея. Важното е да кажем нещо. Що не...И без т'ва нямаме какво друго да правим. "
:nono:

EDIT: нищо лично! ти мисля че знаеш, защо го пиша. знаеш доста. чудя те се! ако беще някой малоумник, просто нямаше да отговоря. това не е упрек, а зебележка.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Пет Фев 17, 2006 1:00 am

[quote="pes"]
имате проблеми с честото уриниране, с възраста вашата простата се разширява? Има само едно решение за вас "Простамол УНО".
[/quote]

Пишшшшшш...:)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bluskanie » Пет Фев 17, 2006 1:00 am

did, написах го по повод това, без значение кого визираш:
[quote="did"]

ъъ

айдемоля, който само е чел разни работи по темата, а всъщност лично хабер си няма за какво става въпрос, да не се из[color=beige][size=67]сира[/size][/color]казва тука.

[/quote]
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Пет Фев 17, 2006 1:09 am

@bluskanie:
Най-отговорно ти обещавам да дам тук личен отчет какво става, когато 1-2 години си разделен от жена, дете в първи клас и т.н. и т.н., но ще го направя, кога минат 1-2 години. До тогава само ще попивам от ВАШИЯ опит. Моля, обяснете ми как "по принцип" ще се развие живота ми. Искам да знам!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Пет Фев 17, 2006 1:19 am

@did
Мисля, че съвсем ясно съм дал сметка, че не знам какво ще се случи нито в твоя случай, нито в случая на автора на темата (жена е, нали се разбрахме). Самите двама не могат и прогнози да дадат, камоли страничен човек.

@Всички
Айде лека, няма да си пишем повече.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

ПредишнаСледваща

Назад към Други