Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Alien » Вто Апр 20, 2004 11:37 am

velco, не си прав. Neverwinter -а също е НЕЩО като нон-стоп клик 'н кил. Но пак е много повече РПГ от Диабло -то де. Иначе за AvP -то - ей по-изродска игра аз не съм играл. Такъв ужас съм изпитвал с най-първата част, в която не можеше да се сейва по време на нивата. Ужас беше. На 20 кръв, без броня, малко патрони, тъмен, тесен коридор, почти на края на нивото, яко сирени, примигваща червена лампа, и изведнъж детекторът за движение започва да пищи... ужас, казвам ви.

@Admin - пробвал ли си NFS 2 SE - ей това е за мен най-доброто НФС. Много далеч е от реализма на Колин -а, обаче такава скорост няма в друга игра. Кол оф дюти наистина е супер.

Ах, а Commander Keen -а колко съм го играл. Всичките съм ги пробвал, но съм превъртал само 2, 4, 5, 6. Супер игри бяха.

За спортните симулатори съм на мнението на Metal_Psycho. Ужасни игри са всякакви фифи, баскетболи, и т.н.

@Metal_Psycho - не си спомням как съм се писал в сървъра, но предполагам, че е нещо като Alien. Може с малки промени да е било.:D:D Но според мен не си прав за Хало 2. Тя ще излиза само за XBOX. Ако имаш някакви сведения за версия за PC, ще се радвам ако можеш да ми ги покажеш. За CS си абсолютно прав. Дразня се като влезна в някой клуб (не че съм го правил скоро де - може би за 2 години да съм ходил 2-3 пъти) и 90% от компютрите играят CS, 5% Диабло, 2% Баттлефиелд, а другите 3% са свободни. Дразнещо е.:D

Колкото до Half -a 2, не знам какво да очаквам. Имам предвид, играта е супер, но не знам кога ще излезе. На едно място чета - Халфа е готов, а друго - ще се забави до 2005. Не знам. Доом 3 - какво мога да кажа освен, че няма да ми тръгне сигурно :D:D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Апр 20, 2004 2:07 pm

Alines vs. Predator-eeeeeeeexxxx men,kakvi slavni vremena biaha,o6te kato izleze purvata beta-momentalno ia ka4ihme v lokalnoto klub4e(kadeto cukahme bez da pla6tame;):D,a i biahme samo na6i si hora)i prosto gleda6 niakvi [color=red]ZLOBNI[/color] meleta,maliiii.Purvo po4nah s Marineca,4e s nego si be6e classica da se cuka,posle preminah kum usavar6enstvane s Predatora,a kato stanah vladetel s nego i vsi4ki po4naha samo s nego da iagraiat,tukmo predi da zatupee i se osmelih da premina s Alien ot single(kadeto beh purvia koito gi mina single niavata i me gledaha kato...psihopat iavno:8D:) kum multito.Aaaaaa po-golem kef ot tova da niama6 nikvi 6turotii po ekrana,da niama6 nujda ot nekvi djadji,a samo edno cverno vijdane na vrazite e napravo eufori4no 4uvstvo[:p].Nie biahme samo dva Aliena sre6tu 3 Predatora i edin Marinec i ne mi se iska da ti kazvam kakto gi pravihme nie dvamata vsi4ki ostanali,prosto purvi4en istink si be6e.Zelena,4ervena kruv navsiakude,po-goliam kef ot togava ne sum imal,nai-ve4e kato st4upim vsi4ki lampi i onezi po4nat da izpozvat razli4nite vijdania,a nie ot dale4 prosto gi kioravim prez razni prozorci,zasilvame se v kleknalo polojenie natam i kato gi vidim v cial rust,celim se kum glavata i skok,ot tam vuv vuzduha liav buton za ataka i puf...glavata na Predatora ia niama [:p][:p][:p] ili v zasada 4upi6 osvetlenieto,no produljava6 da sedi6 na tavana v o4akvane na niakoi zabluden,ot opredeleno raztoianie 4enenceto se aktivira i kliop,hapva6 si glavi4ka.:8D:[:p]Tolkova behme nadobreli,4e ostanalite prosot se otkazaha,kato vidiaha,4e i s pistoleta na Predatora ne mojat ni usmurtiat i nakraia samo raz4ukvahme cooperativka na canionskoto nivo s bukre za koi 6te omaje nai-mnogo 4arlita;):D:D
Goliama mania si be6e9daje o6te si go durja AVP-to na harda i ot vreme na vreme go razcukvam sam sre6to kompa:).A dvoiaka ne6to iako me iznervi,basi,ni6to ob6to s purvata,daje vednuj ne mojah da se stresna,vsi4ko be6e max iarko,svetlinite ne mojeha da se 4upat ujas,napravo porednata sapunka na game industriata,a da no tretata 4ast promeni tezi rabi i se vurne kum istinskoto mazalo[:p][:p]

Zna4i Alien,za Halo 2 sum 150% procenta sigura,prosto na ne edno miasto go zuob6tiha,az zatova ne se pritesniavam tolkova i ne psuvam kat ranena kralska kobra sre6tu Microsoft;):D:D[:p]Glavnoto mi pritesnenie oba4e kum Halo 2 e,4e niama da mi trugne 20%:D:Dsu6to kakto i Doom 3,Half-Life 2,a i mai Blood Rayen 2,za6toto vsiaka edna ot tezi igri 6te iziskva DirectX 9.0 podrujka na efecti i ako ne se luja,ako kartata ti ne gi poddurja,niama da ima nikade v opciite variant da gi izklu4i6,pone taka be6e s Half 2 betata,niakde v commandite ne figuriraha takiva redove,zatova mi vurve6e s max 12 fps:D,vij Doom 3 mi vurve6e po4ti bez "artefacti" da mi se poiaviavat:D,no li4no se nadiavam do togava da sum preminal kum novo pokolenie video chip,4e to GeForce 3,4e be6e iak,be6e,no ve4e vremeto mu mina:xx(:;):DA ina4e koga 6te izleze Half-Life 2,ubedens um,4e 6te bude ili liatoto ili zimata 2004,Doom 3 i toi tam niakude,daje ako ne se luja v 3d-zone edin pi4 be6e izvadil info,4e moje i mai sled mesec,koeto niama da me u4udi,to ve4e baia vreme ot betata mina,a i multi testa pokaza,4e e gotova,sega samo 4akam da stane zlatna i ia durpma ot nekoe free ili p2p;):D

Zna4i,da ne vi pravi vpe4atlenie,4e o6te si durja NWN s dvata expanshuna zapisan i,4e smiatam,4e e moje bi nai dobria port na tretata revizia na D&D ever,no naistina leko nedovur6ena sedi,za tova oba4e si ima pri4ini de,vse pak e izcialo 3d.No nai istinskite RPG-ra sa Fallout 2 i Baldurs Gate 2 e tva sa RPG-tata vervai te mi,aa i Arcanum,a i Vampire The Masquerade-Redemtion,a i su6to taka vse o6te neizlezlia Bloodlines,deme vtorata 4ast na VTM.I razbirase ne na posledno miasto,no dosta po-pop RPG e Star Wars-KOTOR,nai-iako e ot Dark side da igrae6,mnogo zul ti stava geroia i e......abe mnogo iako;):D:D:D

p.s. Alien,siguren sum,4e sme cukali v server-a po edno vreme s teb;):DNo mi be6e adksi gadno kato edna sutrin stavam,kato v4era do 1:00 ve4erta sum cukal,a sutrina gledam,4e server niama,ide6e mi da utrepa niakoi,no v poslenata sedmica po4ti niama6e hora i bez tova:(,mnogo jalko si be6e
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Black » Вто Апр 20, 2004 2:24 pm

a kvo da vi ka6a WARCRAFT 3,HALF, tva sa igrite
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот zero knowledge » Вто Апр 20, 2004 2:59 pm

[quote="КапитанПланета"]

... После имаше олимпиади по информатика - обиколихме соцлагера без пари :D:8D:... Еееех, хубави години бяха... :^:
[/quote]

А такааа, кои години са били тези, че може и да сме се виждали някъде :8D:

По темата, едно време играех на CMR 1 и 2, но от тогава мина бая време, дори имах някои най-добри времена с WRC кола в hall of fame :8D:. Помага на рефлексите и ... на мен като че ли ми помогна на карането [:0] свикнах да влизам в завоите с повечко скорост, без задължително да виждам какво има след това (само на познати пътеки). А това не винаги е добре ...
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Мнениеот velco » Вто Апр 20, 2004 3:03 pm

[quote="zero knowledge"]
[quote="КапитанПланета"]
... После имаше олимпиади по информатика - обиколихме соцлагера без пари :D:8D:... Еееех, хубави години бяха... :^:
[/quote]

[/quote]

А такааа, аз съм бил два пъти в СССР от олимпиади - през 1986 в Москва и през 1987 в Новосибирск/Академгородок, може да сме се засичали :).

~velco
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот КапитанПланета » Вто Апр 20, 2004 3:41 pm

[quote="velco"]

[quote="zero knowledge"]
[quote="КапитанПланета"]
[/quote]

[/quote]

А такааа, аз съм бил два пъти в СССР от олимпиади - през 1986 в Москва и през 1987 в Новосибирск/Академгородок, може да сме се засичали :).

~velco

[/quote]

В Москва бях 1985 или 1986... не си спомням точно, но нищо чудно и да сме се засекли :D. Лошото е че никак не си спомням пичовете с които бяхме... доста време мина все пак :xx(:...
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот velco » Вто Апр 20, 2004 3:59 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="velco"]

[quote="zero knowledge"]
[quote="КапитанПланета"]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

В Москва бях 1985 или 1986... не си спомням точно, но нищо чудно и да сме се засекли :D. Лошото е че никак не си спомням пичовете с които бяхме... доста време мина все пак :xx(:...
[/quote]

Абе имам снимки, ама са hardcopy ...

Чакай да си спомня:

Бяхме 10 човека: Вълчо Вълчев от Бургас, Делян Лилов от Ловеч, един пич от Ямбол, който не помня как се казваше, Николай от Варна, един Димитър(?), не зная от къде, който по-късно работеше в Института по Математика към БАН (може и още да е там) и аз, а другите нe ги помня (имаше още поне двама от София, които ги помня само по лице).

~velco
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот КапитанПланета » Вто Апр 20, 2004 5:21 pm

[quote="velco"]

[quote="КапитанПланета"]

[quote="velco"]

[quote="zero knowledge"]
[quote="КапитанПланета"]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Абе имам снимки, ама са hardcopy ...

Чакай да си спомня:

Бяхме 10 човека: Вълчо Вълчев от Бургас, Делян Лилов от Ловеч, един пич от Ямбол, който не помня как се казваше, Николай от Варна, един Димитър(?), не зная от къде, който по-късно работеше в Института по Математика към БАН (може и още да е там) и аз, а другите нe ги помня (имаше още поне двама от София, които ги помня само по лице).

~velco

[/quote]

velco, добра памет имаш ;). Аз нито имена помня, нито снимки имам :xx(:. Казвам се Васил Гунев, ако си ме спомняш значи съм бил с вас, ако не - друга година е било... Имам някакви мътни спомени че минахме през Киев и останахме известно време там... друго, което си спомням бяха безкрайните опашки за всичко и манията на братушките към гадното питие квас :xx(::8D:.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот MOTuKATA » Вто Апр 20, 2004 7:36 pm

colin mcrea 2 naistina e edna ot malkoto igri koito igraex(igraq)postoqnno,no nqma6e smisal stoto v komp.klubove nikoi ne q igrae6e i nqma6e na koi da pokaja kolko sum dobur.prevurtal sum q nqkolko puti na expert(sus toyota i seat)mnogo se kefq na seata stoto vseki misli 4e e nai zle,a spored men vsi4ko zavisi ot nastroikite....vednuj pusnax post v edin forum na ma3x klubovete 4e tursq nqkoi dobur sre6tu koito da poigraq na pari,no ima6e samo edin otgovor:"baxti tupata igra....nfs rulzz"taka 4e sega 4akam da ka4at full version na colin mcrae 4 v nqkoi klub ta da poigraq sre6t nqkoi.colin mcrae 3 e pulno razo4arovanie v sravnenie s 2-kata

a otnostno mafia i max payne-mi nqmam dumi
MOTuKATA

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Апр 20, 2004 8:15 pm

MOTuKATA,ako Colin McRay 3 ne te e izkefila(poviarvai mi,men me otvrati sravnenie s vtorata 4ast),zna4i i 4etvorkata su6to niamam da te izkefi.Po4ti ednakvi sa.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот pilio » Вто Апр 20, 2004 8:34 pm

преди година изпробвах при един приател collin 2 с кормило и педали (logitech s force feedback) и беше неописуемо, незнам колко от вас са пробвали, обаче е 5х по трудно да се играе, въпреки че е по реално.
дано са си взели поука от 3-ката и четворката да е нещо по добро.
pilio

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 9:31 am

CMR 3 e някакво недоразумение за мен. Тая кола е неуправляема в сравнение с двойката.
Alien, играл съм NFS 2 SE навремето. Наистина не беше лоша, ама пустият CMR 2 е толкова реалистичен, че оттогава нищо друго не ме кефи. Много се разочаровах от тройката, чувам, че и четворката е скапана.
Затова, ако има желаещи, можем да направим една мрежа в Матрицата. Бройте ме мен и брат ми, ако има и други желаещи, ще е гот! :8D:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Сря Апр 21, 2004 9:55 am

[quote="screamBoy"]

по-вероятно е да не поддържаш форма ... първата ми любима компютърна игра е Bolo (1989г), звучи ли познато?

[/quote]

Бе май причината е друга - винаги съм разглеждал компютъра като инструмент за вършене на работа. Нещо като чук, тесла или ъглошлайф, което не е направено за игра... Едва напоследък взех да го ползвам за разни "home-infotainment"-приложения, но игрите продължават да не фигурират сред тях.

Иначе съм играл все пак някакви игри - спомням си навремето Wolfenstein, Doom, StarCraft и Civilisation (последните две ми бяха най-интересни като тип игри), но никога не съм успявал да се запаля по това занимание, пък и нямам време за подобни неща... Явно си е до тип човек.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот MOTuKATA » Сря Апр 21, 2004 3:39 pm

mislq 4e CMR 4 e dobra.mnogo e razi4na ot 2-kata no spored men moje da me zapali.abe biva si q
MOTuKATA

Мнениеот MOD » Сря Апр 21, 2004 5:40 pm

[quote="MOTuKATA"]

mislq 4e CMR 4 e dobra.mnogo e razi4na ot 2-kata no spored men moje da me zapali.abe biva si q
[/quote]

по управляема ли е от тройката колата ? .. Защото мен в тройката това определено много ме дразни ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Апр 21, 2004 6:13 pm

[quote="MOD"]

[quote="MOTuKATA"]

[/quote]

по управляема ли е от тройката колата ? .. Защото мен в тройката това определено много ме дразни ...
[/quote]

Ami ako men pita6,upravlenieto e dosu6t kato tova v CMR 3,samo malko fizikata na kolata sa ia poopravili i malko grafikata ina4e sa ednakvi kato spunatost ba6 v nai-vajnata to4ka-upravlenieto!Taka 4e az 6te si 4akam peticata,a dotogava 6te si cukam Painkiller[:p] eto tova e pucalka za raztovarvane,leka,burza i s mnogo kurvi6ta-to4no moia tip igra;):8D:[:p][:p]
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Admin » Сря Апр 21, 2004 9:59 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="screamBoy"]

по-вероятно е да не поддържаш форма ... първата ми любима компютърна игра е Bolo (1989г), звучи ли познато?

[/quote]

Иначе съм играл все пак някакви игри - спомням си навремето Wolfenstein, Doom, StarCraft и Civilisation (последните две ми бяха най-интересни като тип игри), но никога не съм успявал да се запаля по това занимание, пък и нямам време за подобни неща... Явно си е до тип човек.
[/quote]

Е, па ти си играл некои от класиките. Време ти е да пробваш и продълженията! ;):D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Сря Апр 21, 2004 10:25 pm

[quote]Е, па ти си играл некои от класиките. Време ти е да пробваш и продълженията![/quote]

То убаво, ма нещо време не остая... Кой ше ми изпълнява плана за пробега тая година :D:D:D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Alien » Чет Апр 22, 2004 9:38 am

Верно е за AvP -то. И аз съм я играл доста в мулти - лудница ставаше. Но доста повече съм играл 2ката в интернет в няк'ви сървари - абе не е чак толкова зле да ти кажа. И сингъла на 2ката беше як - то страшни моменти има само с маринеца така или иначе, и в 2ката ги имаше. Не е да нямаше. :D

Аз пък съм почти сигурен, че Хало 2 няма да излиза за PC. Ама дано да си прав, де. Иначе аз не съм сигурен, че Халфа 2 и Доом 3 ще поддържат DirectX 9.0 - той излезе доста след като бяха почнали да правят игрите. За Халфа 2 се кълнът, че ще върви и на много стари карти - примерно Riva TNT 2 -ки, които така, не поддържат DirectX 9.0. :D:D Така че се надявам да ми тръгнат.

Гадничко беше със сървъра. Жалко че го махнаха.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Апр 22, 2004 4:00 pm

Alien,ablsolutno sum sigruren za Halo 2,vervai mi:8D:

A za Halfa i Dooma,4e 6te trugnat na karti ot GeForce 3 nagore e iasno,vuprosa e kolko FPS-a 6te vadiat,a i kolko ot efectite poddurjani ot DX9 6te gi vidi6,ako kartata ti ne poddurja Vertex i Pixel Shader 3.0 ili 2.1.Na men betata mi trugna na Half,oba4e ne mi se spodelia kakva be6e kartinkata,sravnenie s edin frend koito e s GeForce FX 5600,za Dooma sum obeden 4e na men pone 6te mi vurvi,Nvidia frendly e,ne 4e Haldeca ne e de,no e malko pove4e;):D,a i Dooma mi vurvia s celi 11 fps:D:D,no vse pak Alfata na Doom 3 be6e natovarena s kakvi li ne disainerski mi ti raboti koito samo ia baveha.Abe ian4e kazano,nadiavam se,4e do izlizaneto na Half-Life 2 6te sum se oborudval s ne6to po-mo6tno,a dano:8D::D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот MOUNTAIN_BIKER » Вто Апр 27, 2004 7:01 pm

Abe onq den skifah po nqkvo PC predavane nqkva igra Downhill Domination ama CEPI MRAKA ,moi6 da si izbira6 4astite na baika pak i pistite bqha mnogo dobre izpipani:) Abe lubov ot 1-rav pogled .
Ama se okaza nakraq 4e tazi igra e sa PS2 :((((((((((Koeto naprao me razbi:(
Abe farlqi se pak k'voto stane:]
MOUNTAIN_BIKER

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Апр 27, 2004 7:09 pm

[quote="MOUNTAIN_BIKER"]

Abe onq den skifah po nqkvo PC predavane nqkva igra Downhill Domination ama CEPI MRAKA ,moi6 da si izbira6 4astite na baika pak i pistite bqha mnogo dobre izpipani:) Abe lubov ot 1-rav pogled .
Ama se okaza nakraq 4e tazi igra e sa PS2 :((((((((((Koeto naprao me razbi:(
[/quote]

Igrata e mo6tno kuca,prekaleno bugava i mnogo nerealisti4na e,az 4akam vse o6te purvata MTB igra,tazi za men si e proval(bih ia razcukval v svodbodnoto vreme,no sega sum zaet da razpruskvam gadove i karta na Painkiller:8D::D)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Cu0 » Сря Апр 28, 2004 11:11 am

[quote="Admin"]

CMR 3 e някакво недоразумение за мен. Тая кола е неуправляема в сравнение с двойката.
Alien, играл съм NFS 2 SE навремето. Наистина не беше лоша, ама пустият CMR 2 е толкова реалистичен, че оттогава нищо друго не ме кефи. Много се разочаровах от тройката, чувам, че и четворката е скапана.
Затова, ако има желаещи, можем да направим една мрежа в Матрицата. Бройте ме мен и брат ми, ако има и други желаещи, ще е гот! :8D:
[/quote]

админ
по-добре "мрежа" на някоя картинг писта :))

иначе Pilio, играта с волан на новите версии не струва ... нищо общо няма с реалността, а и с КБД си много по-бърз както и да въртиш волана !! Само Формула 1 симулаторите стават що-годе за волан.

най-добрите игри за всички времена или Cu0 Top 10:

arcanoid
loud runner
civ
4d
accolade simulatorite
warlord
warcraft
dune 1 i 2
Ufo2
hom&m
worms
nfs
Morrowind

мултиплейър:
age of empires
nfs

забравих Доом и Волфенстейн и всякаквите логически игрички ...
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Black » Чет Апр 29, 2004 9:25 am

ima6e nekva igra DOWNHILL ne6tosi nekoi imaliq i za kakvo stava na vapros
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот Grigo » Пет Дек 24, 2004 11:47 pm

>Metal Psycho kaji ot gde da namerq Alien Vs. Predator 1 4e se iznervqm,igal sum q lqtoto na 2000 i posye q zatrih 4e mi tree6e mqsto a sega nikude q nqma.Ako moje6 mi kaje6 ot kude da q drupna 6e ti kupq Banshee DH Kb/\HEM CE:rofl:
Emi ako ne sudim po godina sprqmo ka4estvo :
1)Morrowind
2)Half-Life
3)Ufo (samo 1 i 2)
4)Jagged Alliance/Fallout Tactics
5)Colin McR
6)Alien Vs. Predator (1 razbira se/2 e boza nema Psycho elementa)
7)Helloween Harry :rofl:
9)NFS (site gore dolu)
10)Myst (Real Myst)
Grigo

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Дек 25, 2004 1:42 am

Ами надявам се да имаш връзка към arenabg.Засега само тук я намерих.

[url=http://beta.arenabg.com/games/game.php?pid=7857]Aliens Vs. Predator[/url]

п.п. А къде ми е Bashee-то,а?;)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Дек 25, 2004 1:51 am

Та,нека малко съживим темата.Бая прах е събрала.

Да запитам колко са пробвали новото творение на Troika,Vampire-The Masquerade-Bloodlines?
Силно я препоръчвам за всеки rpg поклонник.:santa2:

Още едно запитване-Доволни ли сте от Half Life 2(тези които са я играли все пак)

Да видим дали това ще пораздвижи темата.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Zink » Съб Дек 25, 2004 9:18 am

Абе за тея игри незнам ама току що си инсталирах СMR 2005.:D
Ебаси яката игра е тва.Мноо ма кефи. :cool:
True Riders Team
Zink

Мнениеот Redneck » Съб Дек 25, 2004 11:51 am

@Metal_Psycho
Имаш ли някаква по-нова информация за РС версията на Halo2 :?: Щото самата игра си е просто da best, ама това да пуцаш на X-Box когато цял живот само на клавиатури си се набирал... не е работа просто, все едно да приземяваш яко надупчен F18 Super Hornet на подскачащата палуба на самолетоносача без работещи задкрилки и управлявайки само с AWDS клавишите - mission impossible :xx(:

А, за малко да забравя - [b][color=red]DOOM[/color][/b] forever!!!
"I come from a land down under..."
Redneck

Мнениеот MOD » Съб Дек 25, 2004 11:56 am

HL2 - персонално на мен много ми хареса като графика ... повече, отколкото DOOM3. Като геймплей също ми хареса повече.

Иначе Colin McRae 4 RUlz !!! :)
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

ПредишнаСледваща

Назад към Други