@mih,не се оплаквай!:DТова е нищо в сравнение с това,което аз щях да отнеса ако бях започнал тая тема.Особено от безскрупулното капиталистче bikerider.
@bikerider,шегувам се естествено,но ми прави впечатление,че си мениш гледните точки в различните теми,т.е. показваш различни лица.
Естествено,че българина е примирен.То за да търпиш тая мизерия и гавра толкова години псевдо демокрация какъв трябва да си?Да търпиш да те лъжат толкова време,да ти обещават,че нещата ще се оправят...Това си е чист геноцид срещу народа.Та дивия капиталист ли трябва да чакаме да се сети за хората.Естествено че не.Хората трябва да помислят за собствения си живот и да предприемат действия за подобряването му.Всички нормални и развити страни са постигнали това с цената на много кръв-воини,безредици,стачки,протести и тн.ТАКА СЕ ОТСТОЯВАТ ПРАВА!Така капиталиста ще се замисли,че както работниците му са зависими от него,така и той е зависим от тях.И при натиск ще се съобрази.В това е разковничето,златния баланс.Можем само да се учим и възхищаваме на френските студенти,защото те знаят какво правят и защо го правят.Такъв им е и манталитета и на самата нация.Мислят в перспектива не ден за ден като нас.Много може да са причините за нашето примирение и нихилизъм,но по важно е какво да правим за да променим нещата.Протести,протести и пак протести-това е решението.Друг е въпроса дали наще бивши комунисти сега върли капиталисти ще искат да чуят.Но трябва да се стигне до съзнанието на българина,да разбере,че нещата могат да се променят стига да иска,стига ВСИЧКИ ДА СМЕ ЕДНО!Да мислим като едно,не да се делим на зелени,сини,червени и лилави.Партия АТАКА полага началото на промяната.Който е запознат знае какво правят в момента.Те са на своеобразно турне из България.Срещат се с хората,говорят с тях.Целта е всенародни протести против американските военни бази.Коя друга партия би имала очи да застане пред народа и да го изслуша?Никоя!Вчера са били в Неделино,в Родопите-крепостта на Доган.Там хората живеят много бедно,българи,турци няма значение-всички се пържат на един и същи огън.Основното им средство за препитание-тютюна,не върви.Изкупуват им го на безценица и за тях остават трохите.И това не е ли примирение.Собствената им партия,за която са гласували нехае за тях.Важен е обръча от фирми.
И аз съм убеден,че престъпната клика,която държи България и всички лостове на препитание няма да отстъпи доброволно.Никога!Затова решението за мен е системни организирани масови протести из цялата страна във всички обществени сектори.Търсене на правата по всички възможни начини ако трябва и извън България.А ако се стигне до сблъсъци и кръвопролития значи така е трябвало да стане-закономерно следствие от геноцида срещу българския народ.Но трябва да има солидарност-като отидат да протестират машинистите да идат и медицинските сестри.Така стават нещата...Докато си стоим и чакаме от небето да падне кесията с жълтици нищо няма да се промени.