[quote="lacho_m"]
@Alien аз съм си съвсем спокоен... и е*ем го тъпото еБанско със селяците там. Е малко ме е яд че обезобразиха мястото... но това е... мен никой не ме пита и по добре.
А колкото до строеж на инфраструктура, няколко пъти казах няма лошо... въпроса е да се съблюдават и някои малки правила

. Едва ли и самия Томба (на чието име е кръстена, както знаем най-злополучно направената писта там) като разбере какво са сътворили ще е много щастлив.
Btw, не ходи да пускаш там с колелото, защото ще свлечеш всичко дето е под теб и само ще отвориш работа на горките хорица от Юлен за новия сезон.
[/quote]
Мислиш, че инвеститорите са от банско:rofl:
Или инжинерите:rofl:
Или багеристите:rofl:
Но и да кажа нещо което по-скоро ще помогне от другите тъпотии дето се пишат тук.
Значи мен НИКОГА няма да ме видите да хвърлям нещо на земята.Нито на Витоша, нито на центъра, нито в провинцията, НИКЪДЕ! Това ви съветвам и вие да правите. Убеден съм, че поне няколко човека изказали се тук са мърлячи и го правят. Гледайте това което зависи от вас и го правете човешки, така или иначе и да искате, дори и да е правилно(в което силно се съмявам) не можете да спрете булдозерите.
А по повод "домашното" ми за ерозията тя не е само от човешка дейност.Има от вятър, вода, биологияна... И какво за нея? Намалява налкона на планината ли? Става по-ниска?:lol: