[quote="kibikoff"]
с "въшкарник" ли ще си??
или с парадната??:banghead::dunce2:
п.с. а белезници ще има ли??

:dgrin::dgrin:[/quote]
Алоу, тез въшкарници нямат място при морските. Наш'то е малко по- така.

Белезници няма да има със сигурност (мисля, че си познавам жената), но знам как ще ми ги свалят...

:thumb:
И все пак да се изкажа малко по темата, а не само да спамя.
В сегашния си вид наборната служба е 9 месеца (съответно за вишистите 6). Разбито по месеци времето минава долу- горе така:
1. Новобрански център- месец и половина.
2. Задължителен полагаем отпуск 20 дни. Мисля календарни.
3. Едва ли има някой да не ползвал някакъв болничен. Размера варира от 10 дена нагоре.
Значи до тук станаха два месеца и малко отгоре. Остават 6-7 (съответно 3-4) месеца през който човек би трябвало да научи (прихване) нещо. Ако му липсват първите 7 години, дори и на мен ми е трудно да повярвам, че ще се получи. Освен това принципа сега е такъв, че синчетата да служат колкото се може по- близо до мамчетата и родния дом. Кеф ти мама да изпере парцалите, кеф ти да ти докарат готина манджа по всяко време. Кеф ти гарнизонка (най- често ГСП*) която да изкараш я с гаджето, я с аверите. Така че живота продължава общо взето да си върви по стария начин. Друго е да те пратят на майна си Райна и да виждаш екстрите на цивилния живот от време на време. Тогава може и да се възпита нещо положително- т.е. да оцениш това което си имал. [quote][b][i]Nymphetamine[/i][/b]
Интересно какво да правим тези, на които ни се служи...?[/quote]
[quote][b][i]PtD[/i][/b]
Кандидатствай за професионален войник.[/quote]
[quote][b][i]Nymphetamine[/i][/b]
Но не ни се работи това, забравих да уточня.[/quote]
Е хубу бе Нимфетаминче, подписваш договор за 3 (три) години. По- малко неможе. Три години минават бързо. Ако след тези три години не си си променил мнението или си останал неудовлетворен по някакъв начин, стягаш си багажа и по живо, по здраво.

:agree:
P.S. *ГСП- На тези който са служили предполагам съкращението е пределно ясно.

Останалите- оправяйте се!:thumb: