За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
@дид - честито! Жив и здрав да си ни, тука да ни забавляваш още дълго време, а и на Паралелните, да караш повече, да седиш пред компютъра по-малко (хъм, знам, че е трудно ) и изобщо само усмивки ти пожелавам. Но познавайки те знам, че това ти се отдава лесно! Наздраве!
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever. Brandon Fairclough
Е, тъй като други пък не бяхме пред компютъра, малко окъсняхме... което не значи, че нямаме големи запаси от бира и поздрави! Честито!:D:beer::beer::beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Честито и от мен, уви с малко закъснение:beer: И стига странствал, тук си е най-добре;)
[quote="did"]
А аз трябваше да се занимавам с предпечатна подготовка за едно тукашно списание и не можах да покарам.
[/quote]
P.S. Едно пиленце ми каза, че добре си си свършил работата:D