Alien написа:Мамка ви.Аз днес... реших... че... ми... се... ходи... ама... беше... по... 50... лв... билетаааааааааааа
![]()
Са ме е яд, бе, деба.
Zozka написа:Честито на печелившите, концертът беше добър, с няколко забележки...Бирата....никога повече каменица, не стига че не беше газирана, ами и по 200 мл сипваха - много зле.
А сега: We're blood brooooooothers!
Metal_Psycho написа:Alien написа:Мамка ви.Аз днес... реших... че... ми... се... ходи... ама... беше... по... 50... лв... билетаааааааааааа
![]()
Са ме е яд, бе, деба.
Да беше питал,имахме два свободни билета.Давахме ги за 25 лева.
Nymphetamine написа:Cradle of Filth....
Завиждам Ви момчета. По ред причини неможах да присъствам...Metal_Psycho написа:Хаха,земи тоя Айрън Мейдън батцйеее,хаха.![]()
![]()
Бати якото беше.
Пуснато на: 04 Юни 2007 23:46
thekidtwist написа:@Alienoff - изпусна ЕБАТИ шоуто батциее хаха яко хеви метал разбивация копелеее.
...Брус Дикинсън не спря да тича и да скача, независимо от неговата възраст. Виж Ози е друг случай.
Iron Man написа:Те ако трябва да изсвирят всички любими песни на феновете, концерта ще продължи поне до сутринта а сетлиста ще включва всички парчета, които са издали от първия до последния албум (на мен последните албуми не ми харесват съвсем де).
А и песните, които изсвириха бяха не по-малко куллтови от тези, които си казал: "Wrathchild", "Children Of The Damned", "The Number Of The Beast", "Fear Of The Dark", "The Trooper", "Iron Maiden", "2 Minutes To Midnight", "Hallowed Be Thy Name"... сигурно изпуснах нещо... а и нов албум имат - нормално е да свирят неща от там.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта