До ден днешен и аз не мога да го разтълкувам..

Абе, има ли запетая след животът???

bluskanie написа:баси гърча... аре да е малко по-готин и смислен животеца, а?
Alpina написа:Четете между редовете (абе в празното пространство).
Аз от живота съм много доволен, стъпка по стъпка постигам, това което искам. Много неща съм прецакал или изпуснал, но гледам напред и гоня целите си. Вече не съжелявам за нищо, даже приемам със спокойствие трагедийте, около мен, защото какво мога да направя, за нещо, което е минало и неподвластно на мен - нищо, тогава защо и да си хабя нервите за това :-)
Просто се радвам на живота и се опитвам да взема колкото мога повече от него, без да преча или съсипвам някой друг.
Това е моя смисъл - да го изживея ползотворно, защото не мога да се върна назад и да наваксам изгубеното, а живота има своя край, който не се знае дали няма да е и след 40 секунди :-)
Alpina написа:Напротив, супер лесен е.
Раждаш се, имаш някакво безсмислено несъзнателно съществуване, после се гърчиш да учиш, гърчиш се да прилагаш наученото в работата си, или по-лошия вариант, работиш нещо, за което не си учил и се гърчиш много повече, даже и заради факра, че безсмислено си се гърчил да учиш, после се гърчиш да създадеш семейство, което почва да те гърчи, така минава доста време в гърчене, после се пенсионираш и пак се гърчиш за някой лев, защото на държавата не и пука за теб, после - умираш в гърчене.
Не го приемайте на сериозно, моля ви
Alpina написа:Напротив, супер лесен е.
Раждаш се, имаш някакво безсмислено несъзнателно съществуване, после се гърчиш да учиш, гърчиш се да прилагаш наученото в работата си, или по-лошия вариант, работиш нещо, за което не си учил и се гърчиш много повече, даже и заради факра, че безсмислено си се гърчил да учиш, после се гърчиш да създадеш семейство, което почва да те гърчи, така минава доста време в гърчене, после се пенсионираш и пак се гърчиш за някой лев, защото на държавата не и пука за теб, после - умираш в гърчене.
Не го приемайте на сериозно, моля ви
lostrider@ написа: любовта(пффффф)
bluskanie написа:lostrider@ написа: любовта(пффффф)
Това какво трябва да значи? Много е разпространено да се говори за тези неща с насмешка и някак си излиза, че си смотан ако мислиш за любовта И ГО КАЗВАШ. Е, затова отношенията между хората не са от най-нормалните...
lostrider@ написа:bluskanie написа:lostrider@ написа: любовта(пффффф)
Това какво трябва да значи? Много е разпространено да се говори за тези неща с насмешка и някак си излиза, че си смотан ако мислиш за любовта И ГО КАЗВАШ. Е, затова отношенията между хората не са от най-нормалните...
Самоирония приятелю..самоирония...Не бързай да наричаш някого смотан, преди да го обмислиш..ОК? Моля! Леко с обидите
klmn написа:,според нея съм социопат,защото не понасям чалгаджиите съседи.
,горкото как ли ми търпи избухливия нрав..
bluskanie написа:lostrider@ написа:bluskanie написа:lostrider@ написа: любовта(пффффф)
Самоирония приятелю..самоирония...Не бързай да наричаш някого смотан, преди да го обмислиш..ОК? Моля! Леко с обидите
Опа, опаааа. Моля, прочетете (ако трябва многократно) преди да оставате с трайни впечатления от четивото...
MaN1aK написа:bluskanie написа:Оф, ти си бот явно...
НЕ!Той е Йосиф Сталин!![]()
![]()
lostrider@ написа:MaN1aK написа:bluskanie написа:Оф, ти си бот явно...
НЕ!Той е Йосиф Сталин!![]()
![]()
Хаха...залях се..
Тогава, аплодсменти за мен, момчето, което не се прави, че разбира от..хммм...черен квадрат с кръгче по средата...
RAM-FR написа:Абе вие ръце нямате ли ?
Crimson написа:@did![]()
![]()
![]()
Лошото е, че повечето обвързани не го разбират.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта