Да наистина по-голямата част са такива, но кажи ми как ще решиш кой е нахалника, заслужаващ да му счупиш огледалото и кой е този, на който наистина му се налага. За това се обаждаш на контролните органи и те вече могат да го преценят.
А ако ти кажа, колко ме е яд, че вчера ми се зареждаше телефона, когато излезнах и видях 3-ма старци да ходят на 1.5 метра, да на не по малко от толкова

, от тротоара, на който нямаше спрели коли, нямаше коли и в разстояние от 30 метра. Така че не винаги даването на възможност за безпрепядствено минаване се използва
За първи път обаче, след очтивото предупреждение, какво може да им се случи те се осъзнаха и "еййй момчето е право", иначе ми теглят една и продължават.
Абе напоследък доста хора се осъзнават при такива подканвания, за разлика от преди
@
Fenixxx, аз именно управлявам лекотоварен автомобил и бях шофьора на хората, които си се бяха организирали и доста бързо стана всичко, така че се изказваш неподготвен. А ми е интересно, ако беше видял ситуацията, как щеше да ме посъветваш да спра? Така че да препреча движението на автомобилите и да съзвам предпоставки за сериозни инциденти, или заради мен и не само в дадения случай да принуде няколко пешеходца малко да се завъртят на страни, за да преминат м/у колата и сградата.
Замислял съм се и за майките с колички, но за 50 минути престой, колко такива щяха да минат, а и дали щеше да е по-опасно заобикалянето на колата ми от евентуално една такава, за разлика от опасно паркиране на платното, което създава предпоставки за ПТП на всеки 30 секунди?
Искам да те попитам, когато трябва да се изнасяш от някъде, ще мъкнеш целия си апартамент на 500 метра, или ще спираш на няколко пъти за по 30-50 мин неправилно, създавайки неудобство за пешеходците, за сметка на по-безопасно положение на пътното платно?
Сложете си ръка на сърцето и кажете, че ако нямате друга възможност, няма да го направите.
Аз не очаквам друг искрен отговор, освен "да ще го направя"
Останалото са празни приказки и самозалъгване