Де е България ? ? ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот PtD » Вто Юли 03, 2007 11:37 pm

Хм, нова информация :)

Изцяло НЕЗАКОНЕН и НЕОРГАНИЗИРАН е Critical Mass-а. В името на мира го охраняват полицаи, чиято главна роля е да не допускат сблъсъци между шофьорите нерваци и колоездачите нерваци, каквито случаи не липсват.

Повече информация:

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... PEU3G1.DTL
http://www.sfgate.com/cgi-bin/object/ar ... 23.DTL&o=0
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... 008&sc=502
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... 003&sc=634
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... 01&sc=1000

И накрая:
www.critical-mass.org

Де факто, събитието е полулегално, защото никой не се опитва да го предотврати или да разгони участниците. Ще ми се да доживея да го видя и тук.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот nnmlss » Сря Юли 04, 2007 8:29 am

и на мен, но като гледам повечето коментари по темата.. :dunno:
nnmlss

Рейтинг: 1205

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 04, 2007 8:41 am

PtD написа:Изцяло НЕЗАКОНЕН и НЕОРГАНИЗИРАН е Critical Mass-а ... сблъсъци между шофьорите нерваци и колоездачите нерваци...

И кво са? Лайнарщините от пътеките се пренасят по улиците и шосетата... *****************************************

Ще ми се да доживея да го видя и тук.

Е нема що... :puke:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 04, 2007 9:41 am

TOYAGA написа:
PtD написа:Изцяло НЕЗАКОНЕН и НЕОРГАНИЗИРАН е Critical Mass-а ... сблъсъци между шофьорите нерваци и колоездачите нерваци...

И кво са? Лайнарщините от пътеките се пренасят по улиците и шосетата... *****************************************

Ще ми се да доживея да го видя и тук.

Е нема що... :puke:
TOYAGA, едно въпросче: Що толкоз се нервиш?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 04, 2007 9:53 am

Ми що... На тебе не ти ли писна вече от тая измислена екология и тия измислени еколози и *********? :dunno: То бива манипулация, бива лов на вещици, ама тия се изпонасраха ебати...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Мъро » Сря Юли 04, 2007 10:05 am

Бааа... ти си от тия, дето виждат конспирация навсякъде?
Излез от София за няколко дена и ще видиш колко са прави хората да не се кефят на стотиците хиляди автомобили...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 04, 2007 10:16 am

Айде пак се почва... :) Нема умора за ***********, ей!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 10:29 am

@Мъро: ****************************
никва конспирация няма, всичко е пред очите ви, ама нали сте слепи като котета...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 04, 2007 10:35 am

TOYAGA написа:Ми що... На тебе не ти ли писна вече от тая измислена екология и тия измислени еколози и ***********? :dunno: То бива манипулация, бива лов на вещици, ама тия се изпонасраха ебати...
Нали знаеш - за действието и противодействието. Най умното е да гледаш сеира, не-много умно е да взимаш страна, а най-тъпото е да си по средата. И мен не ме кефи да гледам бетони по морето (поне не в такова количество). От друга страна тва са си милиарди в джобовете на хората и бюджета. Ще почакам и ще видя какво ще се случи. Природата празно място не оставя.
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот nnmlss » Сря Юли 04, 2007 10:46 am

http://plog.uw.hu/keptar/criticalmass/z ... o4_web.jpg

Цииифрааа ГлавоГъзи ахеахе
nnmlss

Рейтинг: 1205

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 04, 2007 11:07 am

NovemberCharlie написа:И мен не ме кефи да гледам бетони по морето (поне не в такова количество). От друга страна тва са си милиарди в джобовете на хората и бюджета. Ще почакам и ще видя какво ще се случи. Природата празно място не оставя.

:agree: Да, но нашите ******** (пък и ********** като цяло, но това е друга тема) предпочитат да проповядват теории и да ръсят доморасла мъдрост вторачени единствено в кирливия си пъп.

Мъро от Пловдив примерно откъде да знае, че Южна Португалия беше бодро застроявана в продължение на две десетилетия, но днес в Алгарве продължава да има място и за голф-игрища, и за хотели (и за грозни, и за хубави, и за скъпи и за евтини) и за каране на велосипед, и за плаж, и за квото още си пожелаеш. Просто строителните дивотии от първите пет години се сринаха първо на пазара на имоти (щото шотландецът мое да е проЗ, ама не е тъп), а след това и фактически...

На **************** PtD примерно не му е ясно, че киртаците от Сан Роке са протестирали, протестирали срещу държавното "заграбване на земя" за изграждането на зоната Сотогранде, пък тиквите им постепенно са уврели, че от марини и голф-игрища има по-голям келепир, отколко от автентични голи баири и камънаци по плажа. Днеска и последния цървул в околността се пъчи, че на Валдерама се играе Райдърс къп, а мястото е уникално и като природа, и като инфраструктура и като всичко. Без критични и кретенски маси...

До утре мога да ти изреждам примери, но *********** нема да се промени от това. То си е такова - просто, бедно и злобно... Екологията няма нищо общо със случая.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 04, 2007 11:11 am

Мда, фактите са си факти. Просто не виждам причина да се нервиш. :) :beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Мъро » Сря Юли 04, 2007 11:39 am

Чакай бе... кой е говорил за застрояване?
В София има прекалено много коли. Точка. Който не може да го види, значи е мозъчно обременен. В повечето световни столици хората се придвижват с обществения транспорт или по други алтернативни начини...
Откъде видя, че ти говоря за икономическите перспективи на държавата ни? Ти четеш ли, или просто си ******** наизуст?
Аватар
Мъро

Мнениеот PtD » Сря Юли 04, 2007 11:39 am

@TOYAGA

Ако има нещо, дето ми е ясно, то това е че веднъж като съсипеш гората, после още 50-100 години няма да я има, ако ще да си бутнеш хотела.

А да сравняваш положението в Западна Европа и България е просто смешно. Първо, тук хотелите отдавна са надхвърлили потенциала за туризъм. И второ, част от строителството се дължи на пране на пари - затова и няма толкова значение хотелът има ли реална печалба или не.

И последно, има хора, дето предпочитат голо и диво, вместо култивирано и опитомено. Те имат толкова права, колкото и другите.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Мъро » Сря Юли 04, 2007 11:40 am

PtD, заеби... тоягата явно знае само да си излива гнева във форуми, ръсейки абстрактните си разсъждения наляво и надясно по ********* начин...
Аватар
Мъро

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 12:15 pm

@Мъро: **********************

@nmlss: по-голяма снимка не можа ли да постнеш?

@PtD: обясни ми моля те, как се бори прането на пари с протести и критични маси? :dunno:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 12:20 pm

Достатъчно!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други