Еко тема

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Redhat » Сря Юли 04, 2007 10:52 pm

Заяждане, смисъл, еко-меко... чешете си езиците...

Мащаб ли ви липсва? Я се огледайте наоколо!

Лекари, учители, пенсионери, миньори, таксиджии, шофьори, жепейци, частници, еколози ако щеш... Само пеленачетата не са се вдигнали. Помислете малко. Това е симптом.

Хайде за домашно ;)

P.S. То човек на един протест да не иде, пак сте оакали работата :D
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот klmn » Сря Юли 04, 2007 11:11 pm

Ми,бакшишите добре поведоха хорото. :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 7:22 am

PtD написа:П.П.П. не сме единствената страна, в която се провеждат спонтанни протести. Може би обаче сме единствената страна, обитавана от такова количество егоисти...

Е доживях да ме наричат егоист, щото не ща да скачам по площадите. Браво, браво. Да живей Революцията!!! :rofl:

За Априлското въстание - първо 1876 и 2007 са дооста различни времена. Второ, съзирам някакъв намек за "гнет". Така ли е?
Трето, Априлското въстание изобщо не е било спотанно хаотична проява на "народния гняв", а е било старателно и внимателно организирана и финансирана отвън проява, целяща да даде максимум жертви, за да се пробуди общественото мнение на Запад и да даде повод на имперска Русия да "освободи" България (не мога да не се сетя за тайното споразумение между Жаботински и Хитлер). Ако това е стратегията и сега - евала, голям хуманизъм, голяма екология, няма що. Четвърто, няма нужда да уточнявам всъщност чии интереси са стояли зад Априлското въстание и кой идва реално на власт след "Освобождението".

Пето... няма смисъл. Както казах, нека да видим докъде ще я докара "народния гняв" воден от "природозащитните" организации, които вместо да си седнат на гъза и да свършат истинска работа по ОПАЗВАНЕ на природата, викат СЛЕД белята и отново и отново будят "революционни" страсти, за да канализират напрежението в друга посока. Нормално де, нали за това им плащат. Ако не съм прав по тази точка, моля да ми се покажат еко-проектите им по опазване на природата, финансирани от ЕС. Дотогава ще продължа да считам подобна "революционна" идеология за реставрация на комунистичестите апетити с нова еко-дрешка.

Нека ти върна подвеждащия въпрос - законна ли е била партизанската "съпротива" крадяща кашкавал и взривяваща цивилни обекти през 1941-1944? Сещаш се накъде бия, нали? Изводите са за теб. Считай това за добронамерено предупреждение от човек, на когото му пука и за природата и за вас, скачащите по площадите. Пак ще го кажа - не съм против природата - против прането на пари и унищожаването на Странджа съм, но това не е начина. Никога не е било, никога няма да бъде. Догодина ще си говорим пак.

@klmn:
Кoя част от природата на България успяха да защитят бакшишите, освен косматите си гъзове? :D

@Redhat: разбрах, разбрах. Важното е Революцията да се осъществи, нали? Няма значение, че хората искат повече пари, важното е това да се представи като "народен гняв" и да се впрегне в Каузата :usclap:
Незнам дали са ти стигнали 50 години кървав комунизъм, но явно и представа си нямаш за какво говориш. Подозирам, че и идея си нямаш.

@Мъро: Продължаваш да обиждаш, но това не е вече мой проблем. Модераторите да му мислят.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Мъро » Чет Юли 05, 2007 8:35 am

@Мъро: Продължаваш да обиждаш, но това не е вече мой проблем. Модераторите да му мислят.

Не е целенасочено. Искрено се извинявам, ако го приемаш така.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот klmn » Чет Юли 05, 2007 8:47 am

И нали е еко тема,за тези които са в София-баси кефа,вятъра разкара ежедневния смог,и поне в квартала въздуха е като на Витоша.
Рядко си проличава какво дишаме всъщност. :)
"пришалец"
Аватар
klmn

Мнениеот Мъро » Чет Юли 05, 2007 9:03 am

Основният проблем на градовете е, че можеш да видиш въздуха.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот klmn » Чет Юли 05, 2007 9:26 am

Ъхъ,допреди да завали извадих на баща ми древния бинокъл и разглеждах какво ново в подножието на планината ,щото не се виждаше въздуха. :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Мнениеот Redhat » Чет Юли 05, 2007 10:00 am

bikerider написа:@Redhat: разбрах, разбрах. Важното е Революцията да се осъществи, нали? Няма значение, че хората искат повече пари, важното е това да се представи като "народен гняв" и да се впрегне в Каузата :usclap:
Незнам дали са ти стигнали 50 години кървав комунизъм, но явно и представа си нямаш за какво говориш. Подозирам, че и идея си нямаш.

Хайде стига си търсил под вола теле с думички като революция и народен гняв. Както сам казваш времената са различни.

Нали искаше да се говори за политика и причинно следствени връзки. Във всички страни от бившия соцблок се вихри криза след приемането им в ЕС. Защото часовници отброяваха оставащите дни, светлинно шоу отпразнува "победата".

Всички се радваха, а след като изтрезняха, разбраха, че всичко е по-старому, нищо, че са "европейци". Скалъпената с бели конци коалиция взе да се къса по шевовета, народа взе да гледа не в паничката на съседа, а в тази на европееца. И стана триж по-недоволен. На политиците почнаха да им лъсват задниците, видя се че големият съюз е един голям ***, който дори единна конституция не може да има.
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 10:12 am

@klmn: аз затова работя по въпроса да се изнеса от София, щото вече дори в Младост си е е*а майката от камионите...

@Redhat: нищо не привиждам, приятелю, а просто ти изтъквам че събираш на едно място протести за заплати и протести против решение на ВАС и вадиш генерални изводи за някаква едва ли не революционна обстановка. Нямам нищо против теб, исках да ти покажа колко е лесно да се изопачат нещата. Щом аз тук съм в състояние да го направя (макар и с ирония), смятай някой опитен манипулатор какво е в състояние да направи (и ще направи) с вашите искрени подбуди за природата. Правиш грешка да ме смяташ за противник на природата и хората, която я обичат, просто съм се нагледал на всякакви манипулатори и предупреждавам вас, идеалистично настроените. Друго не мога да направя.

Пак питам - къде са реалните проекти и защо трябва да смятам тия скачания по площадите за нещо различно от канализиране на недоволството и отклоняване на вниманието. Мога само да си кажа мнението, във вашите ръце е избора между червеното и синьото хапче.

Edit: дано съм лош пророк, но мисля, че скоро ще видим и лозунг "ТурциТЕ унищожават природата на България". Продажници като Волен Сидеров и МухоБойко само чакат да нарасне вашата "критична маса" и ще я яхнат. Да видим... дано не стане така, че тогава ще се отприщи един ад, дето никой не го желае, камо ли вие, наивните и честни хора, които искат да опазят природата като скачат по площадите.

Казваш разочаровани са хората от ЕС. Така е. А аз вече имам опит със скачане по площади от 1996 и знам какво стана след това. Който е късопаметен е за него - да скача по площадите и да си хаби времето, което може да употреби за себе си. Природа е имало и ще има, TOYAGA го каза в друга тема. А вие дето се оставяте да ви внушат колко сте "поробени", колко сте "потиснати" - стискам ви палци да си направите революцията - ама в главата.

@Мъро: :peace::agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 10:38 am

bikerider написа: ... дано съм лош пророк, но мисля, че скоро ще видим и лозунг "ТурциТЕ унищожават природата на България".

Тва го има вече..

Продажници като Волен Сидеров и МухоБойко само чакат да нарасне вашата "критична маса" и ще я яхнат. ... тогава ще се отприщи един ад, дето никой не го желае, камо ли вие, наивните и честни хора, които искат да опазят природата като скачат по площадите.
Казваш разочаровани са хората от ЕС. Така е. А аз вече имам опит със скачане по площади от 1996 и знам какво стана след това.

:agree:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Redhat » Чет Юли 05, 2007 10:41 am

@bikerider Не съм казал, че става въпрос за революционна обстановка. Всеки протест е локален, фрагментарен и резултатите се дирят на парче.

Причината, поради която поставих бакшишите, лекарите и еколозите под общ знаменател е лошото управление, чиито симптом са те.

Сам казваш, че си скачал. Сега скачат други. Някой ден децата ни ще скачат. Само че, когато си скачал си вярвал, че променяш нещо.

Защо проектите ги няма, казах в една заключена тема, но няма да се повтарям, за да не се налага да отговарям на засегнати еколози. Само мога да попитам поради какви причини шестима (моля за извинение ако бъркам точната цифра) от арестуваните мирни граждани в понеделник са били вече регистрирани в хрониките на полицията?

Хората не са недоволни от ЕС. Недоволни са от очакванията си за ЕС.

P.S. Кога съм казвал, че си противник на природата?
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 11:04 am

Redhat написа:Само мога да попитам поради какви причини шестима (моля за извинение ако бъркам точната цифра) от арестуваните мирни граждани в понеделник са били вече регистрирани в хрониките на полицията?

А пък те са толкова добри деца! :rofl: :rofl: :rofl:

Хората не са недоволни от ЕС. Недоволни са от очакванията си за ЕС.

Eрго - недоволни са от себе си. Обикновени тъпаци... :dunno:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот PtD » Чет Юли 05, 2007 12:06 pm

bikerider написа:Е доживях да ме наричат егоист, щото не ща да скачам по площадите. Браво, браво. Да живей Революцията!!! :rofl:

Естествено, че нямах предвид теб :nono: Има стотици хиляди дето гледат новините на ракийка и салатка и се дзверят "глей ги па тия, ората леб немат, тия за неква гора се загрижили".

Второ, съзирам някакъв намек за "гнет". Така ли е?

Точно така! :)

Ако това е стратегията и сега - евала, голям хуманизъм, голяма екология, няма що.

Desperate times, desperate measures!

Ако не съм прав по тази точка, моля да ми се покажат еко-проектите им по опазване на природата, финансирани от ЕС. Дотогава ще продължа да считам подобна "революционна" идеология за реставрация на комунистичестите апетити с нова еко-дрешка.

Не е необходимо да имаш проект, за да кажеш на някой да не ти сере по мокета!

Пак ще го кажа - не съм против природата - против прането на пари и унищожаването на Странджа съм, но това не е начина. Никога не е било, никога няма да бъде. Догодина ще си говорим пак.

Па догодина па че протестираме, ако требе!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 1:27 pm

"...ората леб немат..."

А нима това не е вярно? Просто приоритети. Не че оправдавам такава гледна точка, но това изобщо не я прави невалидна.

Ако това е стратегията и сега - евала, голям хуманизъм, голяма екология, няма що.

Desperate means, desperate ends!

Де да имах нотариален акт за цяла Странжда, за да мога да я считам за мой мокет и да я пазя ;)

Догодина ще си говорим пак.

И такааа, до края на светааа...
Падна другаааря, в смъртен бой,
падна за теб СВОБОДА!!!! :bowdown:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 1:41 pm

Redhat написа:Причината, поради която поставих бакшишите, лекарите и еколозите под общ знаменател е лошото управление, чиито симптом са те.

Извинявай, времената на командната икономика отминаха. Ако някой взима ниска заплата в бюджетната сфера - да си намери по-добра работа в частния сектор. Това е пазарна икономика и ако някой се сърди на правителството, че не го храни както трябва е негов проблем. Да не говорим точно за Пирогов, че там смърди отдалече на синдикални и политически мераци.

Redhat написа:Сам казваш, че си скачал. Сега скачат други. Някой ден децата ни ще скачат. Само че, когато си скачал си вярвал, че променяш нещо.

Вярвах, че помагам на България. След което видях как ме употребиха. Ако за теб да се въртим в кръг и да пробваме отново и отново да пробием стена с главите си е решение... нямам какво да ти кажа.

Redhat написа:Само мога да попитам поради какви причини шестима (моля за извинение ако бъркам точната цифра) от арестуваните мирни граждани в понеделник са били вече регистрирани в хрониките на полицията?

Защото протеста беше незаконен, а тези граждани са оказали съпротива на полицията. Това достатъчно ли е? Да си бяха изкарали разрешение - КметО сам каза, че е на тяхна страна. Що трябваше да е незаконно? За да се пищи после за полицейски произвол, нали? Виждаш ли я манипулацията и защо говоря за революции?

Redhat написа:Хората не са недоволни от ЕС. Недоволни са от очакванията си за ЕС.

Дааа, старата песен - дайте, дайте, дайте. Искам да ям, искам да лежа, искам някой да ме оправи. ДА АМА НЕ! Стига толкова с тоя народняшки мързел. Който иска нещо да си го направи сам. ЕС не е благотворително дружество. ЕС иска разумни проекти по опазване на природата, а не протести на общо основание срещу бизнеса. Е*ал съм ги у екологичните организации - до една са продажници и хрантутници на бизнеса!!! А ако не са, значи са наивни слепци.
За N-ти път - някой ако иска да ме обори - да покаже реализираните им проектите.

P.S. Кога съм казвал, че си противник на природата?

Ами останах с такова впечатление. Извинявам се, ако не е така :agree:
Последна промяна bikerider на Чет Юли 05, 2007 1:44 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Юли 05, 2007 1:59 pm

bikerider написа:
"...ората леб немат..."

А нима това не е вярно? Просто приоритети. Не че оправдавам такава гледна точка, но това изобщо не я прави невалидна.

Невалидна я прави споделянето й от индивиди, седнали да гледат новините на салатка и ракийка!

Desperate means, desperate ends!

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

Де да имах нотариален акт за цяла Странжда, за да мога да я считам за мой мокет и да я пазя ;)

Ами аз пък имам, макар и не за цяла Странджа ;)

И такааа, до края на светааа...

Колкото е необходимо - толкова. Мълчали сме достатъчно :D
Аватар
PtD

Мнениеот Redhat » Чет Юли 05, 2007 2:15 pm

bikerider написа:Извинявай, времената на командната икономика отминаха. Ако някой взима ниска заплата в бюджетната сфера - да си намери по-добра работа в частния сектор. Това е пазарна икономика и ако някой се сърди на правителството, че не го храни както трябва е негов проблем. Да не говорим точно за Пирогов, че там смърди отдалече на синдикални и политически мераци.

Твърде дясно:agree: Особено в толкова изчистен мафиотски модел на "държава". Само да те питам колко са частните училища в България?

Вярвах, че помагам на България. След което видях как ме употребиха. Ако за теб да се въртим в кръг и да пробваме отново и отново да пробием стена с главите си е решение... нямам какво да ти кажа.

Не се въртим в кръг, просто винаги ще има някой, който ще скача. Вчера ти, днес аз, утре...

Защото протеста беше незаконен, а тези граждани са оказали съпротива на полицията. Това достатъчно ли е? Да си бяха изкарали разрешение - КметО сам каза, че е на тяхна страна. Що трябваше да е незаконно? За да се пищи после за полицейски произвол, нали? Виждаш ли я манипулацията и защо говоря за революции?

Не питах защо са арестувани, а защо фигурират в аналите. Тук се съгласявам с TOYAGA, че е явно защото са добри деца;)

Дааа, старата песен - дайте, дайте, дайте. Искам да ям, искам да лежа, искам някой да ме оправи. ДА АМА НЕ! Стига толкова с тоя народняшки мързел. Който иска нещо да си го направи сам. ЕС не е благотворително дружество. ЕС иска разумни проекти по опазване на природата, а не протести на общо основание срещу бизнеса. Е*ал съм ги у екологичните организации - до една са продажници и хрантутници на бизнеса!!! А ако не са, значи са наивни слепци.
За N-ти път - някой ако иска да ме обори - да покаже реализираните им проектите.

:agree:

Ами останах с такова впечатление. Извинявам се, ако не е така :agree:

Извинен си :)

@PtD Благодаря, така е по-добре ;)
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 2:45 pm

:offtopic:
Redhat написа:Твърде дясно:agree: Особено в толкова изчистен мафиотски модел на "държава". Само да те питам колко са частните училища в България?

За модела - модела не е "мафиотски". Това е понятие внушено от медиите, за да насаждат омраза и страх сред хората, за да бъдат управлявани. Това е просто новата технология - насаждане на несигурност. За държавата - модела е децентрализиран. Дали така е по-добре или е по-зле е доста сложна материя: ето ти само един щрих:
http://www.litclub.com/library/fil/boaz/liber.html

За частните училища - има точно толкова, колкото са създадени от собствениците им ;)
Вече има и частна математическа гимназия, така че не виждам проблема някой учител, ако се счита за кадърен да кандидатства за работа в частно училище. В края на краищата учителите може да са демотивирани, ма никой не им е виновен, че не търсят сами за себе си алтернативи.

Точно обратното на формулата на PtD - вместо ужас без край - личен избор между ужасен край или нещо по-добро. Избора е индивидуален.
Само дето има едни мимикрирали комунисти зад завесите, които трябва да си отидат. Натам би трябвало да се насочат протестите, ама... :)
Последна промяна bikerider на Чет Юли 05, 2007 2:52 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Чет Юли 05, 2007 2:46 pm

Гледайте и се учете как се блокира град, другия път да знаете:

http://dnevnik.bg/show/?storyid=356035

"По повод 128-годишнината от създаването на МВР и празника на министерството в София започнаха редица прояви, предаде БТА...

Във връзка с празника движението в центъра на София се променя. До 12.00 ч. днес е забранен престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на пл. "Княз Ал. Батенберг" и ул. "Оборище" /между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "В. Левски". От 7.00 до 12.00 ч. днес се забранява влизането в двете посоки на превозни средства по бул. "Княз Дондуков", с изключение на трамваите по линии номер 20 и 22."

Абе, тия милиционери няма ли кой да ги арестува, че блокират движението в центъра на София :rofl: :rofl: :rofl:

P.S. Ако във форума има полицаи: Честит ви празник! :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 2:50 pm

Вари го, печи го - комуниста е комунист, бил той в дрешка на либерал или на борец за "права и свободи". Тва е.
Аватар
bikerider

Мнениеот Redhat » Чет Юли 05, 2007 2:51 pm

bikerider написа::offtopic:
Redhat написа:Твърде дясно:agree: Особено в толкова изчистен мафиотски модел на "държава". Само да те питам колко са частните училища в България?

За модела - модела не е "мафиотски". Това е понятие внушено от медиите, за да насаждат омраза и страх сред хората, за да бъдат управлявани. Това е просто новата технология - насаждане на несигурност. За държавата - модела е децентрализиран. Дали така е по-добре или е по-зле е доста сложна материя: ето ти само един щрих:
http://www.litclub.com/library/fil/boaz/liber.html

За частните училища - има точно толкова, колкото са създадени от собствениците им ;)
Вече има и частна математическа гимназия, така че не виждам проблема някой учител, ако се счита за кадърен да кандидатства за работа в частно училище. В края на краищата учителите може да са демотивирани, ма никой не им е виновен, че не търсят сами за себе си алтернативи.

Точно обратното на формулата на PtD - вместо ужас без край - личен избор между ужасен край или нещо по-добро. Избора е индивидуален.

На теория пак си прав, но на практика действат още много фактори освен личната амбиция на госпожата по математика от училището в Дългопол. Хайде стига, че пак изметихме темата :beer:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 2:54 pm

В момента, в който повярваш, че нямаш избор и спреш да работиш над себе си - вече наистина нямаш избор. Прав си - стига :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Юли 05, 2007 2:55 pm

did написа:Гледайте и се учете как се блокира град, другия път да знаете

Ами, ами, Маджо се справи далеч по-добре! Сигурно повече средства е вложил в организацията ;)
Аватар
PtD

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 05, 2007 2:58 pm

did написа:Гледайте и се учете как се блокира град, другия път да знаете:

http://dnevnik.bg/show/?storyid=356035

"По повод 128-годишнината от създаването на МВР и празника на министерството в София започнаха редица прояви, предаде БТА...

Във връзка с празника движението в центъра на София се променя. До 12.00 ч. днес е забранен престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на пл. "Княз Ал. Батенберг" и ул. "Оборище" /между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "В. Левски". От 7.00 до 12.00 ч. днес се забранява влизането в двете посоки на превозни средства по бул. "Княз Дондуков", с изключение на трамваите по линии номер 20 и 22."

Абе, тия милиционери няма ли кой да ги арестува, че блокират движението в центъра на София :rofl: :rofl: :rofl:

P.S. Ако във форума има полицаи: Честит ви празник! :D
Има пожарникар ;)

П.П.- Тия от снощи тренират. Развикаха се, че съм минал между БМП-тата с байка като джитках по Раковска. Ама аз на 4 бири не им обърнах фнимавние :D

П.П.П. В началото като ги видях и рекох, че ще бият еколозите, ама те айваните тренировка за парада правели.
Последна промяна NovemberCharlie на Чет Юли 05, 2007 2:59 pm, променена общо 1 път
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Чет Юли 05, 2007 2:59 pm

bikerider, прояви разбиране де! 128 годишнина си е това! За една 7 битова институция това е все едно ново раждане! :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 3:15 pm

NovemberCharlie написа:П.П.- Тия от снощи тренират. Развикаха се, че съм минал между БМП-тата с байка като джитках по Раковска. Ама аз на 4 бири не им обърнах фнимавние :D

Mене па сутринта си ме пуснаха едва ли не насред главната им репетиция. Старшинката се беше залетел да ме спира на бившето Руско посолство, обаче майорО каза, че "С колелЕта може!" и точка. Минах си като пич!

И после имАло дискриминация, немАло велоалеи и нам кво си... НЕма такова нещо - само инсинуации и вражеска пропаганда!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 3:18 pm

did написа:bikerider, прояви разбиране де! 128 годишнина си е това! За една 7 битова институция това е все едно ново раждане! :D

почти един правец 8 - само още 128 години :rofl::beer:
а редовите ченгета и един бит да имат - пак е добре :lol:
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Юли 05, 2007 3:34 pm

bikerider написа:а редовите ченгета и един бит да имат - пак е добре :lol:

О бит имат, и не само един, даже много бити имат! :rofl: :rofl: :popcorn:
Аватар
PtD

Мнениеот did » Чет Юли 05, 2007 3:45 pm

Понеже тая ЕКО-новина вече я разисквахме, нека сега да коментираме друга ЕКО-новина: как България черпи от челния европейски опит в събирането на отпадъците.

Още по-конкретно - от опита на град Питърбъро в Англия.

Още по-конкретно - как черпи оттам хардуер.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1067694
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Чет Юли 05, 2007 4:00 pm

PtD написа:
bikerider написа:а редовите ченгета и един бит да имат - пак е добре :lol:

О бит имат, и не само един, даже много бити имат! :rofl: :rofl: :popcorn:

@PtD: Моля стига с тия инсинуации де. Не си бил там, че да прецениш кой кого е удрял в асфалта, нали? Раздухваш този вариант защото отговаря на убежденията ти. Дори от записа по телевизията не стана ясно кой кого е удрял. Защо пък миньора да не си е ударил главата сам? Невъзможно ли е? Прецеденти да ги ринеш с лопата. Само защото е миньор означава ли, че не може да си удари главата, за да предизвика медиен ефект? Нали ти беше точно радетел за натиска? Ето ти вариант - миньора наистина се е ударил сам, за да предизвика сензация и скандал. Двете версии са еднакво вероятно, поне докато някой КАТЕГОРИЧНО не докаже едната. И да - знам за Гьодел, но в случая има запис.

Може да е така, може да е иначе. Никой не печели от раздухване на новинарските "сензации"...

Айде по-сериозно, моля!
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Други