Сериозно моторчеHarka написа:Nymphetamine написа:А нещо като характеристики има ли тои двигател?
Има си.
Nitro Star K4.6 technical data:
Size: 4.6cc (.28cubic inch)
Horsepower @ RPM: 2.9 @ 35,000
Maximum RPM: 39,000
Bore: 18.6mm
Stroke: 16.9mm
Construction: ABC
Heatsink Head: Purple Anodized Machined Aluminum
Carburetor: 8.5mm Composite Slide Carb
Carb Adjustments: 3 Needle, Flush Settings
Case: Silver Aluminum, Rear Exhaust
Connecting Rod: Dual Bushing
Sleeve: 8 port
Starting system: Pullstarter
marinski написа:има магазин за такива работи и в гео милев до парка
кат го гледах едно такова в парка![]()
naso написа:ееее кой ли не си мечтае за такава играчкаи най-якото е,че сам ще си я зглобяваш .... амортисиорчетата имат ли настройки някакви ?
![]()
п.с. а относно възрастовата граница ...http://www.westcoastelite.com/images/bigblock.jpg![]()
Methuselah написа:Кажи къде това бре?! Аз живея буквално на 100 метра от тоя парк. Кажи къде е тоя магазин да отида да огледам. Не че ше купа нещо, ма ми е интересно.
Е тука нямам опит.TOYAGA написа:Тц!![]()
Големият купон е да убедиш благоверната, че синът й НАИСТИНА има нужда от половинметрова играчка, която струва колкото пералнята и разполага с достатъчно мощност, за да я тегли из жилището...
А големият кеф е да видиш как светят очите на малкия!
AGENTA007 написа:Ако искате ето един форум за такива неща![]()
www.modelistika.com аз съм там от доста време елате ако искате
Methuselah написа:AGENTA007 написа:Ако искате ето един форум за такива неща![]()
www.modelistika.com аз съм там от доста време елате ако искате
Ха - "ТЕХНИЧЕСКА ДИСКУСИОННА ГРУПА ЗА МОДЕЛИЗЪМ"
Ето, като искам финанси от наще ще им кажа че искам да се присъединя към техническа група за моделизъм, а не че искам просто количка!
![]()
Даже и с тъпото заглавие, хората са си пичове!
SpoileR написа:... т'ва и Super-Charger ли има бе ...
Едно време като ти казваха да учиш английски език, ти - не, та не. За това ще ти го преведа, ама да ти е за последно. Превежда се Супер-Зареждач.TOYAGA написа:SpoileR написа:... т'ва и Super-Charger ли има бе ...
Какво наричаш Super-Charger? Бе.
AGENTA007 написа:Methuselah написа:...
![]()
![]()
![]()
между самолет от 50лв и авиомоделизъм (примерно) има разлика огромна
NovemberCharlie написа:Едно време като ти казваха да учиш английски език, ти - не, та не. За това ще ти го преведа, ама да ти е за последно. Превежда се Супер-Зареждач.TOYAGA написа:SpoileR написа:... т'ва и Super-Charger ли има бе ...
Какво наричаш Super-Charger? Бе.![]()
NovemberCharlie написа:Едно време като ти казваха да учиш английски език, ти - не, та не.
SpoileR написа:СуперЗареждач
Ето, видиш ли! Сега на дърти години да требе да учиш.TOYAGA написа:NovemberCharlie написа:Едно време като ти казваха да учиш английски език, ти - не, та не.
Мхм... В осми клас мисис Костова ме изгони заради игра на белот в час и тва ми беше английския... Общо пет часа - два часа бЕгах, два часа играх сантасе и един час белот... Са не само супершержер не знам кво е, ми и една тайландска тралала не мога да си поръчам като хората...
Methuselah написа:AGENTA007 написа:Methuselah написа:...
![]()
![]()
![]()
между самолет от 50лв и авиомоделизъм (примерно) има разлика огромна
Спокойно де, не го казах с цел да обидя някого.
Просто ми е смешно как са го написали.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта