MIRO A написа:Не случайно на мотористите им виакт самоубийци. Всичко зависи от това как караш. И аз имам приятел дето на село каската го спаси от ебати удара в главата, без нея този удар щеше да го убие. Но се пак 200 км/ч не са за селски път.
200km/h не са за никакъв път честно казано, не и с мотоциклет, не и докато има други участници в движението. Моторите сами по себе си не са по-опасни от която и да е кола - под (или извън) контрола на идиот всяко парче метал може да е машина за убиване. Което е и една от причините пикапа ми да е толкоз висок че да се качвам със скок със засилка - всичко по-малко от камион минава отдолу и в най-лошия случай да разкачи някой кардан, лятото така една хонда измъквах изпод задния мост, не видял СТОП-а идиота му с идиот. Такъв подобен идиот само че от нежния пол няколко седмици по-късно осакати бащата на една приятелка, чакал си човака на светофара с Харли-то и мацката го изтресла отзад с Додж някакъв, резултата за него е частична парализа от врата надолу и пълна от кръста надолу... Което не спря нито мен, нито Мишел да си караме моторите, хем Мишел е с Нинджа ракета - искат си внимание тия машини, просто свикваш да имаш очи на гърба и да реагираш бързо. Не знам какво толкова се панирате, рисковете не са много по-големи от тези при редовните ви бесни спускания - една грешка в подходящия момент и се размазваш като пич, просто с мотора съзадаваш повече работа на момчетата от разчистващия екип.
Между другото, ddevil, аз редовно си отлепях на задна гума от светофара, стига да няма някой наблизо де - ако падна падна, стават такива работи