Е*ати държавата

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот InverT_BikeR » Чет Мар 13, 2008 11:39 pm

assgiver написа:Ебал съм я в Държавата! И в нещастните ни съграждани! Може ли от година и половина, две по телевизията постоянно да се показват репортажи за домове за сираци цигани, за домове за умствено изостанали цигани, за посегателство над гицани и тем подобни лайна!?! Как може да вдигат няколко дни такъв шум, че някой добър гражданин на република България е грумнал няква циганка ?!? И трябва да съжалявам за "трагедията"?!? Плюя на всички съчустващи!

Според мен си твърде краен... :nono: и те са хора. Не са си избирали какви да станат..

По тази тема може да се проведе дълаг спор, но айде и без него ще минем. Не те упреквам, защото всеки си има право на мнение ;)
Аватар
InverT_BikeR

Рейтинг: 1097

Мнениеот THEZOGGO » Пет Мар 14, 2008 12:27 am

assgiver написа:Как може да вдигат няколко дни такъв шум, че някой добър гражданин на република България е грумнал няква циганка ?!?

Ами от каквато и народност или етност да е момичето не ме разбирайте погрешно и аз ненавиждам така да се каже циганите, но 67 мъж да прави секс с 15 годишна, тва е извратено, разбирам че има сентенция като "Любовта няма граници" ама все пак това вече идва някак си доста над лимита. Освен това явно за да стигне до там въпросния старец е имал някакви явни психични отклонения. А пък нищо чудно въпросното застреляно момиче да му се е предложило предвид финансовата си затрудненост и се е стигнало до там - " Търсиш помощ, а дали предлагаш?!", и общо взето фатален край. Съгласен съм че никой не избира какъв да се роди, но всеки избира сам по какъв път да поеме през живота си. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот bluskanie » Пет Мар 14, 2008 1:00 am

Не исках, ма таз тема и без туй отиде в г*за.

http://clip4e.com/play.php?id=45143&

И тов аго допускат хората (държавата)!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот assgiver » Пет Мар 14, 2008 1:17 am

bluskanie написа:Не исках, ма таз тема и без туй отиде в г*за.

http://clip4e.com/play.php?id=45143&

И тов аго допускат хората (държавата)!

Именно :agree: Няма да стане с затваряне на очите! От народната мъдрост "покорна глава и сабя не я сече" сме стигнали то тук. Който иска да приема МАНГАЛИТЕ, ЦИГАНИТЕ (но в никакъв случай и ромите, защото такава дума по света не съществува. Навсякъде са цигани.) да си ги отглежда вкъщи. Аз лично искам да се изтребят до последния крак! Но това са само мечти. Истината е че сле приключването на "ромската интеграция"- 2015 (гадими се само като си помисля за това) циганите ще са може би повече от нас, българите. ДА! Ебал съм я в държавата, която дава така щедро гъза си за да и го вкарат някви черни керливи и резани ***. И после съм бил краен ?!? Как ще са хора бе ?!?!? С какво един мангал може да се нарече наравно с мен човек ? С какво може мангал живял цял живот на гърба на родината ни да се нарече Българин ? Прост пример за това, че те не са "хора" - за тях дори и законите не важат. А това е само видната част от гибълта на държавата ни. Да не говорим за резаните пишки, които ни управляват...
Ако момичето беше българче съм убеден, че нямаше да е няколко дни по новините. Един ден със сигърност, но не и няколко. И с какво трябва да съжлявам това същество, като стана ясно що за стока е. Човекът застрелял я е за същото място, защото можеше това е едно изоставено българче. По презумция това е изключително тежко убийство. Но не и в този случай
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Rancid » Пет Мар 14, 2008 3:28 am

@assgiver
@bluskanie
:beer:
След като махнаха казармата,няма да има и как да им ебем мамата след като станат 3 милиона....
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот cvb » Пет Мар 14, 2008 6:58 am

нема ли СКИНАРИИИ БЕЕ - въоръжаваайте сеее :agree: че :crap: е иначе http://dnes.dir.bg/2008/03/13/news2767011.html
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот bikerider » Пет Мар 14, 2008 9:05 am

@bluskanie: Владо, всичко което казвам е, че когато държавата спре да събира данъци, тогава може и да се изживявам като част от нея. Дотогава съм само част от населението на тая държава и някакси не върви да се изживявам като част от самата държава, при положение, че тя ми събира данъци за да върши разни неща, но не ги върши.

Въпроса е до това що е "държава" и ти за съжаление умишлено или не изопачаваш значението на "държава".

@assgiver: а освен да роптаеш, замислял ли си се, че има и друга стратегия за демографска борба с ромите? Например да бачкаш и да отгледаш две деца ВЪПРЕКИ лайняните условия? Хората го правят, огледай се. Или така е по-лесно, да псуваш, да ръмжиш и да викаш за несправедливост. По-лесно е нали? Точно това затрива "българите".
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Мъро » Пет Мар 14, 2008 9:32 am

@bikerider, като не си доволен, че държавата не спазва нейната част от обществения договор на 100%, правиш нещо по въпроса... иначе е малко сенслес да си чешем езиците просто тук, нали?
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Admin » Пет Мар 14, 2008 10:07 am

Предлагам ви да си намерите някой форум за политика и там да обсъждате етнически и други такива теми по подобен начин.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други