Обувки/маратонки за баскет?!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот novice » Нед Сеп 28, 2008 1:26 pm

Понеже не мога да си "едит"-на последния пост :D пиша нов... накрая се спрях на 4 марки - Spalding, Adidas, Nike и Reebok. Харесах си по 1 модел от 4-те, като Spalding-ите са най-евтини - 90 кинта(а и за тях ми казаха, че се вмирисвали много :dunno: ), а другите са по 130лв.(тези, които ми харесват) и Адидас - 150. Адидасите ми изглеждат с най-добро вътрешно покритие, обаче откъм дизайн отвън "куцат" най-много от 3-те.Имат някакъв велур отвън, а са черни и ще заприличат на ... от прахта. Найк и Риибок като че ли са най-добри откъм визия.
Вие какво ще кажете, колеги? :dunno:
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот Ozzie » Нед Сеп 28, 2008 7:29 pm

Времето за редакция е един час.
Нормално да не можеш да редактираш мнение от преди няколко дни.
:)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот mitakaman » Нед Сеп 28, 2008 8:53 pm

novice написа:Понеже не мога да си "едит"-на последния пост :D пиша нов... накрая се спрях на 4 марки - Spalding, Adidas, Nike и Reebok. Харесах си по 1 модел от 4-те, като Spalding-ите са най-евтини - 90 кинта(а и за тях ми казаха, че се вмирисвали много :dunno: ), а другите са по 130лв.(тези, които ми харесват) и Адидас - 150. Адидасите ми изглеждат с най-добро вътрешно покритие, обаче откъм дизайн отвън "куцат" най-много от 3-те.Имат някакъв велур отвън, а са черни и ще заприличат на ... от прахта. Найк и Риибок като че ли са най-добри откъм визия.
Вие какво ще кажете, колеги? :dunno:

Можеш ли да кажеш за кои точно модели става въпрос ( за найк,адидас и рийбок говоря - за спалдинг-а вече си казах мнението)
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот novice » Нед Сеп 28, 2008 9:05 pm

бъ...хъ...ммм... не! :dunno: Точно това не съм гледал на етикетите.
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Предишна

Назад към Други