МИКИ МАУС написа: деца искат да карат с фокс или марзочи и че тези вилки струват колкото колите на бащите им
Аха. И колкото бирите и ракиите на бащите им.
Между другото, интересен критериий за "богат" - кара Fox/Marzocchi.

МИКИ МАУС написа: деца искат да карат с фокс или марзочи и че тези вилки струват колкото колите на бащите им
;)chill написа:Изглежда преобладаващото мнение е, че децата са придобили лимоните законно.
Какви мутри е раждала и ражда, българска майка юнашка...veskoz написа:В кофти държава трябва да си куче. Гадно, но факт.
Antares написа:Какви мутри е раждала и ражда, българска майка юнашка...
did написа:Търговчета на дребно и мутрички ли искаме да произведем като родители, или образовани хора, които спазват законите и мислят дългосрочно?
did написа:Аз не бих поощрил прекарването на следобеда, продавайки лимонада на спирките, при дъщерите ми! Това време може да се инвестира по-добре.
outfaced написа:абе малко крайно разсъждавате и вие с did ... ok, не трябва децата да правят това системно
did написа:овладял съм науката кирколопатия поне до ниво PhD и ако сега трябва да се прави дроп с лопата, със сигурност ще съм много по-добър от повечето фрийрайдъри
kikon написа:такива дейности трябва да се стимулират и подкрепят, защото водят до развитие.
kikon написа:Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference.
Един от любимите ми цитати.
25thframe написа:kikon какво щеше да кажеш, ако вместо да караш през ден на Витоша, ти се налагаше да продаваш лимонада? И съм почти сигурен, че децата които си видяла, не са били там заради идеята, а защото е имало нужда. На самите деца - евала, че се опитват да изкарат пари по честен път, вместо да крадат и тн. ( chill може да имат познати, в по-плодородните части на България и те да ги снабдяват...но нещо не си вярвам).
kikon ( прости ме, че не ти научх името ) силна тема, кара те да се замислиш за някои неща.
chill написа:Известно ли ти е, че има спорни тълкувания на тези стихове? То ясно, кое тълкувание имаш предвид, ама ще излезе малко смешно, ако авторът всъщност е имал предвид точно обратното.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Road_Not_Taken_(poem)
bikerider написа:kikon написа:Ева се казвам, като първата жена![]()
![]()
![]()
kikon написа:Ева се казвам, като първата жена![]()
Antares написа:И все пак - хубава тема, но за конкретната ситуация има прекалено много неизвестни, за да решим неравенството
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта