П.П. То и звънец трябва, ама това е друга тема

П.П.2 marsa още не е отговорил, така че да не разводнявам повече
SpoileR написа:За "пу, м*ма ти д*ба" окей... ама т'ва е всичко.... другото са глупости вече...
Night_Falcon написа:@PtD +1![]()
Neo_92 написа:Night_Falcon написа:@PtD +1![]()
И такива хора има ...
Та по темата - Уча в София , та така си бях откарал планинското колело там да си карам и да ходя с него на даслкало. Един ден тръгвам за даскало и някъв пернишки гъзар (няма нужда да споменавам ква кола кара , двойка беше ) набил си яко чалгата на 100 и заставам аз на един светофар пред него и си чакам зелено и нали има брояч , та нашия герой реши че трябва да тръгне в последните 3 секунди на червено , нали е гъзар , а аз си чакам зелено да потегля. И в последните 3 секунди на червеното чувам една китна псувня ( Ууууу мам'ти д**а и селяка тръгвай с тва колело беее !! ) и силно свирене на клаксон примесен с мощната чалга , абе невероятна картинка . При всичко това аз някак успявам да си здържа нервите и си чакам зеленото , обаче нашия нетъупеуив геуой реши да ме подпред отзад при което аз загубих равновесие и паднах и се ударих в желязната ограда отдясно. Е тогава вече няма начин да се стърпи човек , станах , подпрях колелото на ограда и доближавайки се до колата му тегля няколко цветущи псувни , един шут във вратата (успях да я изкривя ) , вдигнах му "малък" скандал (той седи вътре , прозореца му беше отворен) и като спрях вече и точно да се обърна и да се кача на колелото той се опита да ме наплюе, обаче успях да се отдръпна , събрах така една хууубава плюнка и го наплюх право в лицето с думите " Това ли искаше да направиш ? " след което си се качих на колелото и потеглих. ( Забравих да добавя че пеуничанина беше видимо не повече от 60 кг )
След седмица или две се развива още една ситуация , естествено мястото е София , пред сградата на БТК. Карам си аз най спокойно , чувам силна "музика" (чалга естествено) и бял голф двойка ме удари от лявата страна при което аз падам и голфа офейка докато се изправя, неможах да запомня нито номер , нито физиономия на "шофьора". Общо взето всичко стана много бързо , добре че не карах с голяма скорост , движех се някъде с около 15-20.
Имал съм още няколко случая с минаващи на червено в по - спокойните часове , но от тях нямаше някакви последствия , освен няколко псувни от мен по техен адрес.
marsa написа:Бях с мигалга cateye с три диода отзад, с фар cateye с три диода отпред (също мигащ, защото в града мисля че в града привлича повече внимание), с бяло шосейно яке, което в тъмно се вижда от далече, бях с диоптърните си очила, за да виждам и аз (нощем не си позволявам без), определено карах по правилник. Имах малшанса да срещна ограничени малоумници, които очевидно се забавляват по неразбираем за нормалните хора начин.
bikerider написа:"Шибан педераст, ще ми дава за колело колкото за една кола. Аз се бъхтам да спестя, а те с колела ще ми се разкарват"
"Мръсен лайнар, само карат с тия мигалки да стряскат хората. Не се научиха да не карат колела по пътя"
"Ей ше ти еба майката бе педераст, защо трябва да намалявам заради тебе. Нали ви направиха велоалеи бе..."
Мога и още, но едва ли има нужда. Комплексари и кравари на четири колела... да ги ринеш с лопата.
bikerider написа: да ги ринеш с лопата.
marsa написа:Света не е розов.
deadahmed написа:Днес на Централна гара около 8:50 първо едни лелки щяха да ме обезглавят, махайки на маршрутка да спре.![]()
deadahmed написа:Стрейфнах покрай тях с около 16-17км/ч и въпросната маршрутка ме засече, аха да ме прасне с дясното огледало.
Чукнах малко по-силно на шумахера да се усети
bikerider написа:Тоест първи си проявил активна агресия спрямо него и маршрутката, за която отговаря. Не виждам от какво се оплакваш. И моята кола да чукнеш и аз ще сляза да ти обърша два шамара.
Ти нима не се движиш плътно покрай тротоара?bikerider написа:Ако се е движел с под 20км/ч плътно до тротоара шофьора на маршрутката като нищо може да е решил, че спира и да го е изпреварил.
denip написа:Ти нима не се движиш плътно покрай тротоара?
bikerider написа:решение: тежи няколко грама и се изстрелва от дуло с нарез. Обикновено е достатъчно за да замирише на лайна...
bikerider написа:Закона казва да се кара максимално вдясно, това и правя и си заемам място за една кола в средата на крайната дясна лента (или крайната лява лента, когато ще завивам в ляво). Никога никой не ми е бипкал или притеснявал, когато ясно покажа, че знам къде се намирам, знам какво правя и отчитам, че не съм сам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта