Колкото до играта на топчета, ако съм разбрал правилно, в Търново й викахме Зук

Pupinator написа:...ВМХ Балмо и Гепард...
IVO Jordanov написа:Играли ли сте...
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
kikon написа:Музиката на 80-те и 90-те!
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
fifffka написа:дайте ми по едно, вчера мама ми изхвърли всичките"![]()
zikzuk написа:По едно време някой пусна истерията, че миришещите листчета са с наркотик и казаха да не ги купуваме.
zikzuk написа:Също така играехме с картинките от дъвките турбо на обръщанка - слагаха се, удряш ги и гледаш кои се обръщат и ги взимаш.
azze написа:Музиката не помня каква беше,но помня,че нямаше чалга или поне е била толкова непопулярна,че не съм я чувал.
did написа:Че точно 90-те са годините на най-долнопробната чалга, на появата и процъфтяването на този "стил", на появата на чалга-"културата" и "мутра"-културата, на ЖиЕсЕмите, на колите с черни стъкла, на вного хубави, но и на много ужасни неща.
IVO Jordanov написа:...и мобифоните, моля, моля!
Stancho написа:...зимните занимания...
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
did написа:IVO Jordanov написа:...и мобифоните, моля, моля!
Да де, не можах да си спомня как точно се наричаха тия тухли.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Stancho написа:Аз никога няма да забравя едно култово сериялче по Ефир 2 го даваха след новините към 10.30 (бях първи - втори клас само), казваше се Лари и Балки. Много голям смях падаше всеки път. Ставаше въпрос как един човечец идва в града от най - дивата провинция при братовчед си Лари...
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
did написа:azze написа:Музиката не помня каква беше,но помня,че нямаше чалга или поне е била толкова непопулярна,че не съм я чувал.
Нормално е да не знаете де, все пак в този период вие сте били в детската градина или най-много в трети клас, няма как да сте имали поглед върху обществото.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта