[quote="mih"]
и моят случай е същият
...
[/quote]
Ееееех, жени, женииии...

:drunk:
[quote="mih"]
о, не съм и предполагал, че може да се сравнява с "Махалото", която ми е много любима, тоже
днес го разгърнах "Шлифера", еми наистина почва доста... популярно, но кво пък, става за преди следобеден сън:uhh::unhappy:
[/quote]
[quote="hlebarka"]
[b]кофтито е, че има претенции да не е за преди следобеден сън[/b][/quote]
Именно. Дедо Умберто първо си е написал добре домашното и трудно може да го пипнат откъм фактология и второ (хитрецът му с хитрец) е избрал такъв формат, че трудно можеш да се заядеш - ако искаш приемай го като добре скалъпена художествена измислица, ако искаш приеми че всичко си е така. А и в края на краищата никой не те кара да приемаш каквото ида е. При [img]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/verschiedene/k042.gif[/img] обаче нещата май стоят другояче... Не съм чел книгата, така че нямам право на позиция, но за мен е достатъчно че феновете и (поне тези с които съм говорил:nuts:) нямат система за оборване на фактите които споменаха в този антишлиферов филм...
А махалото в предишния пост го споменах не за да правя някакво сравнение, просто сега го чета. Като казах "по темата" имах предвид темата на топика а не темата за шлифера.
Като казах наздраве се сетих да добавя нещо изключително важно. За Бога, не си купувайте Каменица Бяло !!! Това е подигравка с мътната бира!