did написа:Знаеш ли колко научни експерименти има всекидневно съвсем прозрачно и легално, които се провеждат във високата атмосфера, без да са част от някакъв световен заговор?
did, сега последно chemtrails конденз ли са или най-обикновенни научни експерименти, че започнах да се обърквам?
Alpina написа:М.Паунов, всеки има правото да е глупав и да вярва в каквото си иска... Пък това кой в какво вярва си е негов проблем, стига да не сее невежество (както всъщност често правя аз).
Не съм сигурен това самопризнание ли е, какво ли?
Самия аз имам право да вярвам, че нещо не е съвсем наред, когато един прекрасен и ясен ноемврийски уикенд на рилските езера след тотално безоблачна Събота и също толкова тотално безоблачна неделна сутрин се появи първия трейл. Трейлчетата ставаха повече и повече, докато към обяд, вече в София, над небето имаше цяла мрежа от следи. В късния следобяд всичко това са беше превърнало в огромна облачна маса, заемаща почти цялото небе. Всеки който поглежда небето за първи път точно в този момент би си казал, че това са си най-обикновенни облаци, защото точно така си и изглеждаха. По-друго обаче е като си проследил целия процес до формирането на тези "облаци".
Това, че на времето видиш ли не сме обръщали внимание на небето ми се струва доста смешно. Лично аз като дете съм гледал следите на самолетите с интерес, но проклетиите винаги имам спомен да изчезваха след 20-на минути. Нямам спомен да съм виждал диря, която 3 часа си седи непокътната и после си стои като облак през целия ден. Във всичко това има нещо, което не ми се струва съвсем нормално.
DundyTheCroc написа:Гледам из Нета тази теория на конспирацията е започнала към 1994 година. Хубаво, ама защо тогава на разни документални филми от ВСВ се виждат същите следи, оставени от американските В-29, летящи на 12 000 м? Явно още от тогава американците, а и останалите, понеже следите се виждат зад всички летящи на тази височина самолети, не са били достатъчно заети да хвърлят бомби, ами и са ни ръсили с препарати.
Това май е и най-безумното мнение по темата, което прочетох. Първо искам да видя какъв е тоя филм за ВСВ, който в продължение на 3 и повече часа ти показва дирите оставени от американските B-29, за да видим дали въпросните се разпръскват във времето. Самия пример с военните самолети е толкова нелеп, а особено последната част на второто изречение от цитираните ме кара да се смея на глас. Да си чувал някога за Agent Orange?