Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

Мнениеот Gasolin » Чет Ное 10, 2011 9:35 pm

Antares написа:Skyrim в замундата... Баш ся ли намериха да го пуснат...

Fallout с дракони... Звучи ми добре за момента, но има доста бъгове и то странни такива. Мирише на конзолен порт, макар че със сигурност не е.
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот Antares » Пет Ное 11, 2011 1:46 pm

Не. Просто вече всяка игра я правят да е съвместима с конзоли... Което така осира нещата, че не желая да коментирам. Смърт на конзолите!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Crimson » Пет Ное 11, 2011 7:26 pm

Antares написа:Не. Просто вече всяка игра я правят да е съвместима с конзоли... Което така осира нещата, че не желая да коментирам. Смърт на конзолите!

Мдаммм, изложиха се много от технологично ниво :( Дори DX10 май нема ше им се не знае :dontknow:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Gasolin » Пет Ное 11, 2011 7:52 pm

Ем аз като цяло съм доволен - като се изключат досадните бъгове и поменето на F5 зад всеки ъгъл от страх, че ще крашне, играта си я бива. Веднъж ще я врътна, ама втори надали ще има.
Аватар
Gasolin

Мнениеот codename47 » Пет Ное 18, 2011 3:40 pm

Аватар
codename47

Мнениеот Nurel_D4 » Нед Ное 20, 2011 9:48 pm

Абе хора някой знае ли дали в НФС Мост Уантед мога да тунинговам БМВ М3-ката от началото на играта както си искам и да играя с нея например в Сингъл рейс мода !! ако е от значение версията на играта ми е Блек Едишън 1,3 :D :beer: :agree: :agree:
Nurel_D4

Рейтинг: 1122

Мнениеот agent_Jekov » Пон Ное 21, 2011 10:02 am

codename47 написа:http://www.gamespot.com/max-payne-3/videos/creating-a-cutting-edge-action-shooter-max-payne-3-trailer-6346216

Не изглежда зле, но ми се струва, че съвсем липсва атмосферата от първата част. :crap:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Phant0m » Съб Ное 26, 2011 10:52 pm

GTA IV
Crysis 2
Call of Duty: Modern Warfare 3
NFS Shift 2 .. като споменах нфс.. това новотo НФС the run дето е се превърта за дългото време от цели 3 часа :D
Аватар
Phant0m

Рейтинг: 1193

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Ное 29, 2011 3:28 pm

agent_Jekov написа:
codename47 написа:http://www.gamespot.com/max-payne-3/videos/creating-a-cutting-edge-action-shooter-max-payne-3-trailer-6346216

Не изглежда зле, но ми се струва, че съвсем липсва атмосферата от първата част. :crap:

Няма го Noir-a :D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот PtD » Вто Ное 29, 2011 8:13 pm

Metal_Psycho написа:
agent_Jekov написа:

Няма го Noir-a :D

?????

НЕЕЕ!!!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот k0k0 » Сря Ное 30, 2011 9:55 am

Assassin's Creed Revelations - Великолепна игра. Този, който им е сценарист заслужава награда!
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Сря Ное 30, 2011 12:03 pm

Mmmm
Batman: Arkham City пристигна! :)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Antares » Сря Ное 30, 2011 3:49 pm

Превъртях Skyrim-а. С досада ще довърша линията от куестове за бунтовниците. Каква ирония - възстанових Dark Brotherhood(<3 <3), Thief Guild, а накрая се окичих с лаврите на спасителя на Cyrodill :D

След като играх бетата... явно ще се свършва със социялния живот:
Изображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Crimson » Сря Ное 30, 2011 5:03 pm

Пееееешшеее мани, на 15сти и моя социален живот ще секне :bowdown: :bowdown: Активирана, инсталирана само чака момента ихихи :nuts: :nuts: :nuts:

Абе не знам ама Skyrima....................... мнооо се изложиха деаааа. Нов енджин трънци, тва си е чист Обливион натъпкан до козирката. Мое ли да няма ДХ10 беее алиооооооо :wavey: Да не споменавам колко ужасен конзолен порт е :(!:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот hrissim » Чет Дек 01, 2011 7:18 am

Е тази игра ми беше любима на времето - от прохождащите е - http://www.youtube.com/watch?v=epP1ZASw ... _embedded#!
И още си я плейвам от време на време. :agree:
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот _SoRa_ » Пет Дек 02, 2011 7:36 am

HepBeH_XaMcTep написа:Mmmm
Batman: Arkham City пристигна! :)

И аз я инсталирах и започнах. Надявам се за 2-3 дни да я изиграя.
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот Nurel_D4 » Съб Дек 03, 2011 10:40 am

Аз пък си обичам Most Wanted да си играя и от време на време си играя Dekaron (evolution или global) :agree: :beer: :beer:
Nurel_D4

Рейтинг: 1122

Мнениеот agent_Jekov » Вто Дек 06, 2011 2:58 pm

Antares написа:Превъртях Skyrim-а.

:eek3: Превъртял си я? Та ти не си видял и 10% от играта сигурно от толкова бързане.

Crimson написа:Абе не знам ама Skyrima....................... мнооо се изложиха деаааа. Нов енджин трънци, тва си е чист Обливион натъпкан до козирката. Мое ли да няма ДХ10 беее алиооооооо :wavey: Да не споменавам колко ужасен конзолен порт е :(!:

Порт? Какви глупости, няма нищо такова. Просто има уникален и доста интуитивен интерфейс, с който като свикнеш се играе доста приятно. Относно DirectX-a, няма толкова значение поне за мен, защото графиката на ултра разцепва с красотата си и видеото ми се тормози достатъчно.

Играта е страхотна, има атмосфера, много яки битки, тонове куестове, изключително изпипана и е наблегнато адски много на детаилите. Да не говорим колко е пипнато и крафтването и енчантването на собствени оръжия и брони, как може да участваш в целия процес по производството - от мината за материали до ковачницата. Все още ми е трудно да я сравня с Morrowind и Oblivion, но без съмнение е RPG-то на годината, а защо не и играта на годината?
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Дек 06, 2011 3:35 pm

Мда... PC версията е порт от Xbox360 ;)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот agent_Jekov » Вто Дек 06, 2011 4:08 pm

ОК, и да е, в крайна сметка няма значение, защото няма недостатъците на порта.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Crimson » Вто Дек 06, 2011 5:48 pm

Бе то тя, че е интересна и забавна спор няма, че много неща са направени хубаву също. Ама си е ужасен конзолен порт ! Графиката е ниво 2005 сешш ли се. Колкото и да го Фалиш, не е това за което говореха и представяха. И с тия текстури дето са 320х200 ша ма прощават при положение, че почти всеки мое си позволи 1920х1200. Та некак си с тоя починал енджин малко трудно ще стане игра на годината сешшш ли се ;) Виж, може би 4-5години назад моеше и да стане :D
Аватар
Crimson

Мнениеот Antares » Сря Дек 07, 2011 12:26 pm

agent_Jekov написа: :eek3: Превъртял си я? Та ти не си видял и 10% от играта сигурно от толкова бързане.
Един destro mage 19 lvl, assasin 39-ти (dark brotherhood, thieves guild целите истории), two hand warrior 41-ви lvl (companions full, stormcloak rebelion full, thane в три града) с daedric set, two hand 100, heavy armor 95, blacksmith 100, enchant 90.

На т'ва ако викаш бързане...

Истината е, че като ми активират SWTOR акаунта - директно го деинсталирам Скайрима. За мен е Oblivion с пипнати тук-таме текстури. Моделите са същите, ама абсолютно същите, анимации, движения - същите, малко промени в геймплея и т'ва е. Също като Duke Nukem Forever - много шум, много шум, накрая нищо. Само дето DNF беше най-голямото разочарование от една далечната коледа насам, когато вместо BMX получих пуловер...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Дек 07, 2011 4:38 pm

Бях прав,като писах преди няколко страници,ще се окаже прост конзолен порт Skyrim-a.
Признавам си,повече ми харесва от Oblivion,или поне достатъчно,че да вкарвам по един два часа на седмица в нея,вместо директно да я изтрия. :D
Но и тук Bethesda непропускат тонове бъгове,тотално безжизнени и безинтересни NPC-та,липса на главен мотив въобще да играеш играта,а не просто да се шляеш randomly и да трепеш каквото срещнеш.
Не,че sandbox игрите са лоши,но дори във Fallout 2 и всичките GTA-ове,не се чувствам изгубен,заразлика от Obilivon & Skyrim.

Имат нужда от по-добри аниматори, писатели и тестъри,преди да ме спечелят.
Иначе като свят/нива/карта -владеят ги нещата.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот agent_Jekov » Чет Дек 08, 2011 2:30 pm

Metal_Psycho написа:Но и тук Bethesda непропускат тонове бъгове,тотално безжизнени и безинтересни NPC-та,липса на главен мотив въобще да играеш играта,а не просто да се шляеш randomly и да трепеш каквото срещнеш.

За стотина часа бих казал, че не съм видял почти грам бъгове, NPC-тата едно 90% от тях имат какво да кажат или да дадат някой куест. Също така има главен куест, който е достатъчно зарибяващ и мотивиращ, но ако не искаш да вървиш по него можеш свободно да се "шляеш randomly и да трепеш каквото срещнеш", което също е интересно, а и определено има какво да срещнеш.

Не,че sandbox игрите са лоши,но дори във Fallout 2 и всичките GTA-ове,не се чувствам изгубен,заразлика от Obilivon & Skyrim.

Ами то точно това е чарът на Elder Scrolls серията бе, човек - изгубването, усещането, че потъваш в света.

Не можете да оцените правилно играта, не разбирате от сингъл-плеър RPG-та. ;)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Antares » Чет Дек 08, 2011 2:32 pm

agent_Jekov написа:Не можете да оцените правилно играта, не разбирате от сингъл-плеър RPG-та. ;)
Заповядай:
Изображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Gasolin » Чет Дек 08, 2011 5:45 pm

I used to play Skyrim...but than i took an arrow to the knee.
Аватар
Gasolin

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Дек 08, 2011 6:03 pm

agent_Jekov написа:Не можете да оцените правилно играта, не разбирате от сингъл-плеър RPG-та. ;)

С много неща съм готов да се съглася,но с ТОВА...просто няма как.
за истинско "сингъл-плеър RPG" смятам игра като Planescape Torment.

Незнам,дали 90% от NPC-тата имат куестове тип MMORPG,но дори това да е така,когато комуникирам с тях,имам чувството,че говореща прахосмукача има повече живец.

Едно ще си призная,Elder Scroll поредицата никога не ми е била интересна,аз съм от хората,който предпочитат гледната точка да ми е отгоре,не от първо лице,поне що се отнася до RPG-та.
А и честно,невиждам кое му е зарибяващото да се "изгубиш" в много добре нарисуван свят и безцелно да биеш монстъри,с комбат система,която е горе долу същата като на Диабло 1.Млати гадината докато не умре.(преовеличавам,не ме разпъвайте ;) )

Знам,че има хора които предпочитат,буквално да се шлаят в красива местност,без да има кой знае какво да се прави,и без крайна цел(интересна такава),но i took an arrow to the knee и заради това,не ми харесват такива игри ;D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот errtime2010 » Чет Дек 08, 2011 8:53 pm

Обичам да бия хора с огромен гумен чеп, my love my saint. Saints Row bitchez :D:D
Аватар
errtime2010

Рейтинг: 1325

Мнениеот Alien » Пет Дек 09, 2011 6:07 pm

Не се сдържах. :) Няма да споря за Скайрим, защото (още) не съм я играл. Обаче това ти изказване го приех много навътре. :) Особено казано срещу Металния. :) Твърде вероятно е той да е играл няколко пъти повече РПГ -та от теб, както и аз, бтв, така че аз съм много по-склонен да приема неговото мнение пред твоето. Да не си ги мерим, нали. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Antares » Нед Дек 11, 2011 11:12 am

За мен истинско single player RPG беше Arcanum. Беше Fallout 2. Тоест, игри, които да изиграеш няколко пъти подред, всеки да ти отнеме адски много време и всеки път сюжетната линия да завърши по различен начин. И след всеки път - да искаш да започнеш наново, по различен начин. Уви, такива игри вече не са на мода. За мен Bethesda убиха сцената, купувайки правата върху Fallout 3. Тая някакви надежди, че Diablo 3 ще внесе свеж полъх, но и там подозирам, че комерса ще изиграе лоша шега на динозаври като мен...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

ПредишнаСледваща

Назад към Други